Mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek egy tízemeletes lakóház tizedik emeleti lakásának egyik szobájában szombaton este Budapesten, a 15. kerületi Páskomliget utcában. A lakásban egy lakó tartózkodott, akit a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak.

Nagy volt a felfordulás

Nagy volt a felfordulás szombat este Budapesten, a 15. kerületi Páskomliget utcában. A helyiek annyit láttak, hogy 3 tűzoltó-, 2 rendőr- és 1 mentőautó érkezett szirénázva a helyszínre. Mint utóbb kiderült, tűz ütött ki az egyik tizedik emeleti lakásban.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy embert kellett kimenteni

Mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek egy tízemeletes lakóház tizedik emeleti lakásának egyik szobájában szombaton este, a tizenötödik kerületi Páskomliget utcában. A lakásban egy lakó tartózkodott, akit a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Egy vízsugárral oltottak

Az egységek egy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – írta a Katasztrófavédelem. A munkálatok idejére az érintett épületszinten nem engedték meg a lakóknak, hogy elhagyják a lakásukat.

Őrjöngő ember

„A tizediken egy őrjöngő ember és dobál ki monitortól kezdve mindent az ablakon. Kiabál kifelé, hogy tűz van” – írta egy szemtanú a kerület egyik Facebook-csoportjában.

Helyszíni felvétel

Felcsaptak a lángok egy raktárban

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy budapesti, 10. kerületi Fertő utcai raktárban felcsaptak a lángok. A 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes épületben gumi- és műanyagalkatrészeket, -szerkezeteket és -bútorokat tároltak.

Eloltották

A Katasztófavédelem munkatársának közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.  

Kigyulladt a konyha

Ahogy arról a BudaPeskörnyéke.hu is hírt adott kigyulladt egy étterem konyhája szombaton a Széll Kálmán téren. A tüzet a fővárosi hivatásos és rózsadombi önkéntes tűzoltók oltották el. Információink szerint a lánglovagok a Pingrumba étterem előtt vonultak fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a szombat esti tűzeset helyszíne. Fotók: Facebook.