Kigyulladt egy étterem konyhája szombaton a Széll Kálmán téren. A lángok átterjedtek a nagyjából száz négyzetméteres ingatlan tetőszerkezetére is. A közel ötven vendég még a tűzoltók érkezése előtt elhagyta a közel-keleti éttermet. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Kigyulladt a konyha

Kigyulladt egy étterem konyhája szombaton a Széll Kálmán téren. A tüzet a fővárosi hivatásos és rózsadombi önkéntes tűzoltók oltották el. Információink szerint a lánglovagok a Pingrumba étterem előtt vonultak fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tetőszerkezet is lángra kapott

A lángok átterjedtek a nagyjából száz négyzetméteres ingatlan tetőszerkezetére is. A közel ötven vendég még a tűzoltók érkezése előtt elhagyta a közel-keleti éttermet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Máshol is segítettek

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy vonat utasainak segítettek a nagykátai hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók Tápiószecsőn, a Kodály Zoltán utcánál. A szerelvény műszaki hiba miatt megállt a nyílt pályán, és nem tud továbbmenni. 

Mentesítő vonat

A rajta utazó tizenöt ember az egységek közreműködésével szállt át a mentesítő vonatra. Tápiószecső és Sülysáp között az egyik vágányon nem közlekedhettek a vonatok felsővezetéki zárlat miatt – adott tájékoztatást a Mávinform.

Nagyobb menetidő

Az utasok Szolnok–Budapest között másik vonattal utazhattak. A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje 20-30 perccel meghosszabbodott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: tűz volt a Széll Kálmán téren. Fotók: BPK.