Balesetet szenvedett a 19. kerületben egy még szolgálton kívüli BKK-busz. A sofőr szerint műszaki hiba történt.

Délután történt

A Lehel utcán haladt a 23-as jelzésű, még nem menetrend szerint közlekedő csuklósbusz az Üllői út felé péntek kora délután.

Dolgoznak a helyszínelők

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Műszaki hiba történhetett

A Vak Bottyán utcai kereszteződés után, a sofőr állítása szerint a jobb első kerék leblokkolt, ennek következtében a busz felszaladt a Lehel utca 34. szám előtti járdára, kidöntött egy beton villanyoszlopot, majd a kerítésnek csapódott, eközben pedig behajtott a Lehel u. 32. szám alatt épülő emeletes ház építési területére, bedöntve oda a palánkot, illetve a villanyoszlopot.

Összeért a kerítés a busszal

A sofőr nem sérült meg

Bár a szélvédő is betört, a sofőr nem sérült meg a balesetben, utas még nem volt a járművön, az építkezés miatt pedig ezt a járdaszakaszt lezárták.

Darut kellett hívni

A buszt daru segítségével húzzák majd ki szorult helyzetéből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A préselt lemez nem állította meg

Egy autó is irányíthatatlanná vált

Útpadkára hajtott és felborult egy gépkocsi péntek délután Budapest XIII. kerületében, a Váci úton délután 3 óra körül – írta a katasztrófavédelem.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK