Az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét a Coca-Cola. A hazai helyszín mellett érdekesség az is, hogy a munkálatokat magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

Kedvesség, öröm

Az új film – amelyet Sam Brown (Rogue Films) rendezett, és a dentsuMB UK készített Simon Lloyd vezetésével –, az emberekben rejlő kedvességre és örömre helyezi a hangsúlyt – írja a Kreatív.

Egy kisfiú

A film egy kisfiút mutat be, aki a fantáziája és az erőfeszítései révén végül összehozza a lakóközösséget egy közös vacsorára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyiss a csodára

A Coca-Cola mindig is hitt a karácsony varázsában, idei kampányunk is az emberi kapcsolatok valódi csodáját ünnepli” – mondta el Manolo Arroyo, a The Coca-Cola Company globális marketingigazgatója.

A film

Szerződés a kormánnyal

A Coca Cola HBC Magyarország 2012-ben kötött stratégiai partnerségi megállapodást a magyar kormánnyal, azóta több mint 20 milliárd forintot fektetett be Magyarországon, ezen belül csak tavaly 6 milliárd forintot. A cég 1968 óta van jelen a magyar piacon.

A Greenpeace nagyon nem kedveli a céget

A nemzetközi márkavizsgálatok szerint a Coca-Colától származik a világon a legtöbb környezetbe kijutó műanyag hulladék. Az üdítős cég egymás után három évben érdemelte ki ezt a nemesnek egyáltalán nem mondható címet a Break Free From Plastic-mozgalom felmérése szerint, melynek a Greenpeace is a része. 

Zöldnek mutatja magát

Vállalást tett a Coca-Cola HBC AG, hogy 2040-ig a teljes értéklánca karbonsemlegessé válik – közölte a vállalat. A tájékoztatás szerint 2030-ig 25 százalékkal, a következő évtizedben pedig további 50 százalékkal csökkentik az üvegházhatású gázokból keletkező közvetlen és közvetett kibocsátást a teljes értékláncon belül.

A fránya PET-palackok

A vállalat olyan, a csomagolások körforgását támogató technológiákba fektet be, amelyek jelentősen csökkentik az ezzel járó szén-dioxid kibocsátást. Ez a vállalás például az újrahasznosított PET alapanyag mennyiségének növelésével, a csomagolásmentes és újratölthető csomagolási alternatívák bevezetésével, valamint a műanyag alapanyag másodlagos csomagolásokból történő eltávolításával valósulhat meg – jelezték.

A nem túl forgalmas falu elkerülőt kap

Budapest környékének gasztró-fellegvára, Etyek elkerülőutat kap. Az alig 5 ezer fős falu főutcája nem túl forgalmas, ráadásul az Etyekre vezető utak többségét az elmúlt pár évben teljesen felújították – számolt be korábban a BudaPestkörnyéke.hu.

Gyorsabban, könnyebben

A beruházást részben azzal indokolják, hogy az etyeki Korda-filmstúdió így gyorsabban és könnyebben lesz elérhető. A NIF Zrt. arra is felhívta a figyelmet, a tervezés során ki kell térni az elkerülő út országos és helyi, önkormányzati úthálózathoz való csatlakozásaira, valamint a közösségi közlekedés és a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésének lehetőségeire is.