Ismét baleset történt a Murányi és a Dembinszky utca sarkán. A 7. kerület baleseti gócpontjában most egy Audi és egy taxi csapódott egymásnak.

Forgalomból kivont Audi

A 7. kerületben a Murányi utcában fiatal ételfutár hölgy haladt a forgalomból kivont Audival a Damjanich utca felé, amikor a Dembinszky utcai STOP-táblás kereszteződésnél nem állt meg, sőt, nem is lassított.

Kidőlt a tábla is

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Járdára csapódott

A Dembinszky utcán az Almássy tér felé közlekedő Taxi4-es autó elé hajtott. Az ütközés következtében a taxi a járdára csapódott, kidöntve a tükröt tartó oszlopot.

Törtek-zúztak a kereszteződésben

Az oszlop egy parkoló BMW hátuljára zuhant, a taxi az oszlopnak támasztott elektromos rollereket is feldöntötte.

Itt a forgalomból kivont Audi

Nem sérült meg senki

Szerencsére a járdán épp nem tartózkodott gyalogos, illetve a taxi sem szállított utast, így személyi sérülés nem történt. A 74-es troli helyett egy ideig pótlóbuszok közlekedtek.

Baleseti gócpont

Ebben a kereszteződésben a STOP tábla és a tükör ellenére rendszeresek a balesetek, amelyekben sokszor személyi sérülés is történik, illetve megrongálódnak az ott parkoló autók.

Itt történt a baleset

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián