Az autó alá került hajléktalan férfit a tűzoltók szabadították ki a jármű alól, majd átadták a mentőknek. A baleset körülményei még tisztázatlanok.

Tolatás közben történt

Ráhajtott egy autó egy emberre a Budapesten, a Rákóczi úton csütörtök délután – tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Körbezárták a kapualjat

Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G. K.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem vette észre a hajléktalant

A Budapestkörnyéke.hu információi szerint a fehér Mazdával egy Rákóczi úton lakó férfi akart beállni a kapubehajtón keresztül. Kinyitotta a kaput, de nem látta, hogy a kapualjban egy hajléktalan fekszik.

A rendőrök és a tűzoltók együtt dolgoztak

Fotó: Olvasónk Á. B.

Súlyos fájdalmak

Az autó magával sodorta a férfit, majd maga alá gyűrte. Az elgázolt férfi súlyos sérüléseket szenvedett, a mentőautóban jó ideig ápolták és üvöltött a fájdalomtól.

Hosszú ideig ápolták a férfit

Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G. K.

Tűzoltók érkeztek a helyszínre

Kolozsi Péter elmondta: a baleset körülményei még tisztázatlanok. Az autó alá került embert a tűzoltók szabadították ki a jármű alól, majd átadták a mentőknek.

Orvosi erősítés is érkezett

Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G. K.

Uránia buszmegállónál történt

A Budapesti Közlekedési Központ Info oldalán azt írta: a baleset a Rákóczi úton kifelé a Blaha Lujza tér előtt a buszsávnál történt.

Torlódások

A környéken torlódásra kell készülni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Budapestkörnyéke.hu/G. K.