A Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznője szombat délután az M0-s 5. kilométerénél karambolozott, Törökbálint közelében, sokkos állapotban vitték kórházba, szerencsére már jól van.

Oszvald Marikát a baleset helyszínéről mentő vitte kórházba. A Blikk információi szerint a mindig mosolygós és pörgős színésznő az Aszófői Vigasságok nevű fesztiválra meghirdetett fellépésére sietett, ám az ütközés közbeszólt.

Valóban történt egy baleset, de szerencsére minden rendben van. Oszvald Marikát elvitték a mentők, de már az otthonában pihen – erősítette meg a lap értesülését a művésznő menedzsere.

Görgényi Tibor, aki azt is elárulta, hogy természetesen először mindenki megijedt, de a kórházban kiderült, nincs baj.

„Rendben vagyok, már itthon” – írta vissza szűkszavúan az operett királynője az írásban feltett, a hogyléte felől érdeklődő kérdésre válaszul, de részleteket nem szeretett volna elárulni a balesetről – írja a Blikk.

Oszvald Marika egyébként szombat délután egy órakor még Kiskörén lépett színpadra operettes kollégájával, Peller Károllyal, a koncert után innen, a Tisza-tó partján lévő településről sietett az ország másik végébe, a közel három és fél órás autóútra és több mint 300 kilométerre lévő Aszófőre, ahol a Szent László-napi rendezvénysorozat szombat esti progamjának egyik sztárfellépője lett volna.

Információk szerint a művésznő autójába hátulról mentek bele, a kocsija emiatt a szalagkorlátnak csapódott. A baleset után Oszvald Marika sokkos állapotba került.

Az M0-s jobb oldalán, Szeged felé volt egy baleseti mentésünk, amikor kaptuk a hírt, hogy a túloldalon személyi sérüléses baleset történt.

Elsősorban stresszoldásra volt szükség, a sérült ugyanis nagyon megijedt. Pár perccel később megérkezett a katasztrófavédelem doktori szolgálata, amely folytatta a munkát – mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a katasztrófavédelemmel is szerződésben álló MMM Trans mentésirányítója, Erdős Norbert a Blikknek.

Kiemelt kép: illusztráció