A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik egy budakalászi strandon elkövetett garázdaság ügyében. Négy kigyúrt férfi úgy összeverekedett, hogy most a rendőrség keresi őket.

A Szentendrei Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást egy 38 éves budapesti férfi és három ismeretlen társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 30-án 16 óra 48 perc körül a Lupa tónál található strandon egy négyfős társaság belekötött két férfiba, majd ezt követően bántalmazták őket.

A szentendrei nyomozók az egyik feltételezett elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, három társát még keresik. A feltételezett elkövetőkről kamera felvétel készült, ezt alább lehet elindítani.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre,  Dózsa György út 6/a), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.