Drámai pillanatokat élhetett át a Volkswagent vezető apuka. Lefelé ment a hegyről, amikor egy parkoló Skoda elékanyarodott. Elkapta a kormányt, oldalára borult, majd fejre állt a Passat. Két kisgyermek is ült a felborult autóban.

Figyelmetlen autós

A 11. kerületben a Sasadi úton lefelé igyekezett egy kombi Volkswagen Passat hétfő reggel, a Farkasréti temető felől a Budaörsi út irányába. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint a Haraszt utcát elhagyva az Ugron Gábor utcai kereszteződés felé haladt, amikor a jobb oldalon parkoló autók közül egy Skoda Kodiaq vezetője figyelmetlenül indult el és a Passat elé hajtott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Skodának a bal eleje szakadt le

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elkapta a kormányt

A Volkswagen férfi sofőrje elkapta a kormányt, ám ez csak arra volt elegendő, hogy érintőlegesen ütközzenek, ettől viszont a Volkswagen kisodródott, az oldalán csúszott, majd a tetejével a jádaszegélyre borult.

A csomagtartóból is minden kiborult

Gyermekek a hátsó ülésen

Szerencsére a vétlen Volkswagen szintén férfi vezetője és a vele utazó 8 és 13 éves kisfiúk nem sérültek meg súlyosan, ahogyan a Skoda sofőrje sem.

Csúnyán összetörött a Passat

Kórházba vitték őket

Mind a négyüket könnyű sérülésekkel szállították kórházba, a felnőtteket a Szent János, a gyerekeket a Heim Pál kórházba vitték.

Gyakorlatilag totálkáros lett a Volkswagen

Tűzoltók segítették a mentést

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, illetve segítettek a műszaki mentésben is. Az 53-as busz mintegy 2 órán keresztül terelve közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK