Jó hírt kapott a friss nagymama, megszületett az unokája. Autóba vágta magát és elindult a kórházba. Nem ért oda, ugyanis összeütközött egy autóval.

Kórházba sietett

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál értesülései szerint a 3. kerületben a Váradi utcán egy középkorú hölgy BMW i3-sal épp újszülött unokájához tartott a kórházba hétfő este. A Vörösvári úti lámpás csomóponthoz érve, állítása szerint szabad jelzésen megkezdte az áthaladást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megpördült a Seat

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

A semmiből előkerült egy Seat

Már a villamos pályáján is túljutott, amikor csak annyit észlelt, hogy szinte a semmiből, jobbról megjelent előtte egy másik autó. Reagálni sem nagyon volt ideje, máris a Seat kombi bal hátuljának ütközött, amitől a kombi kitért balra, felszaladt az úttestet a villamospályától elválasztó betonszegélyre, onnét lehaladva megpördült, majd a menetiránynak háttal az elválasztó sávra telepített sövénybe farolt.

Helyszínelés

Mindenkinek zöld lámpája volt?

A Seatot vezető férfi szintén úgy látta, zöld jelzésen érkezett, így a felelősség kérdése egyelőre nem tisztázott. Szemtanúk szerint lehetséges bizonyos kontakthiba a jelzőlámpák beállításában, de ilyen mértékű nem valószínű, hiszen a BMW-nek a Váradi utca panelházas oldaláról két sávon és az 1-es villamos pályáján is át kellett jönnie.

Kórházba vitték őket

A két autóból minden részvevő önerejéből ki tudott szállni, a Seatban ülő férfit és nőt a kiérkező mentők megvizsgálták, majd további megfigyelés céljából kórházba szállították őket, a BMW vezetője nem sérült meg a karambol során.

Mentők a helyszínen

Éppen elfért a villamos

A sövénybe csapódott jármű még éppen nem lógott a villamossínre, így az 1-es villamos gond nélkül tudott közlekedni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szétfolyt a hűtővíz

Helyszíni felvételek: BudaPestkörnyéke.hu/GK