Ebéd utáni táncolás végén fojtotta meg élettársát Zuglóban a 32 éves C. Károly. A férfi tette után fogta magát, és nyugodtan beült egy vámpíros filmre a moziba, a zsaruk vetítés közben kapták el, miután Zsanett – a gyilkosság alatt a szekrényben rejtőzködő – 8 éves kisfia hívta a segélyvonalat.

Megfojtotta élettársát

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Zuglóban egy férfi megfojtotta élettársát vasárnap. A nő 8 éves kisfia hívta a 112-t, azt mondta, hogy édesanyja rosszul van. A mentők már nem tudták újraéleszteni a nőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Táncolás közben megütötte a kisfiút

Kiderült, a páros a vasárnapot is együtt töltötte, és ebédig minden rendben is ment, azonban amikor evés után a jókedvű Zsanett egy vidám táncra invitálta párját, a férfi táncolás közben könyökkel szemen találta a kis Dominiket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Összeverekedett Zsanett és Károly

Ezután lett dühös a nő, és az egyszerű veszekedés pillanatok alatt durva tettlegességig fajult: Zsanett és Károly ugyanis ütni kezdték egymást, először a nagyszobában, aztán a fürdőben, végül a konyhában.

A szekrényben bujkált a kisfiú

Ekkor még az asszony élt, Károly pedig azt mondta Dominiknek: bújjon el a szekrényben, egy óra múlva jönnek a rendőrök. Végül a rettegő fiú egy óra múlva előmászott, ekkor bukkant rá anyja élettelen testére, és hívta vér szerinti apját, majd a segélyvonalat, ahol annyit közölt a diszpécserrel, hogy édesanyja rosszul van. 

Nagyszülőknél a gyermek

A rendőrök ezután hajtővadászatot indítottak a férfi után, akit telefonon el is értek, azonban Károly nem árulta el, hol rejtőzködik, ahogyan a férfi anyja sem. Azonban próbálkozásuk hiábavaló volt, a férfi nyomára bukkantak, aki a rendőrök legnagyobb meglepetésére korántsem húzta meg magát, hanem anyjával a Pólus Center mozijában élvezte a legújabb szuperhős, vámpíros filmet.

A moziban fogták el

A rendőrök a vetítés közben csaptak le rá, Károly azonban csak részleges beismerést tett: Zsanett bántalmazását bevallotta, de a gyilkosságot tagadta. Zsanett munkatársa, elárulta, hogy az asszony rengeteget dolgozott egyetlen gyermekéért.

Jó szomszédok voltak

„Nagyon kedvesek voltak, a fiú pedig mindig vidám, jólnevelt. Részt vettek a közösségi életben is, ápolták a közös kertet. Az élettársa nem itt élt, pár hónapja viszont sok időt töltött itt, de semmi gond nem volt vele” – mesélte a Borsnak az egyik szomszéd.

Bódult volt a férfi

A gyilkosság napján sem hallottak semmi gyanúsat, egy másik házbeli, viszont beszámolt egy furcsaságról: „Fél hat körül ért haza a lányom, pont akkor jött ki Károly, aki furcsa, bódult állapotban volt, pedig előtte nem láttuk ilyennek”.

Volt férje is fenyegette

„Mindene a fia volt. Sajnos az előző kapcsolatára sokat panaszkodott, említette, hogy a volt férje sakkban tartja Dominikon keresztül, állítólag még Károlyt is megfenyegette. Azt hitte, Károllyal boldogok lesznek. Sajnos, tévedett, kiderült, hogy a férfi a gyilkosság pillanatában is feltételes szabadlábon volt korábbi tettei miatt, többek között szexuális zaklatás is terhelte a bűnlajstromát. Úgy tudjuk, Dominikért édesapja nagyszülei jöttek el, jelenleg is náluk van, a fiút pedig a nagypapája mellett hallgatták ki” – mondta a szomszédasszony. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán