Az RS9 Színházban A pacal ideje című nagysikerű darab kerül színre. Pásztor Anna és társai a Várkert Akusztik keretében adnak fergeteges koncertet. Az Urban Verbunk a MOMkultban, Román Sándor és Társulata a Marczibányi téri Művelődési Ház színpadán adnak felejthetetlen élményt. Óbudán az Esernyősben Csontváry Kosztka Tivadar művészetében mélyülhetünk el.

A PACAL IDEJE az RS9 Színházban

Cserna Szabó András 77 magyar pacal című könyve nyomán, nagyon szabadon írta a Neptun Brigád. Bándor. Bendő. Pucor. Gömböc. Gyomor. Pacal. A kutyák vacsorája, a mészárszékek mocska. a főúri asztalok legdíszesebb éke, fagyasztott és konzerv, pörkölt és leves, velős és körmös, Mexikótól Romániáig, a tanyavilágból a Gundelig. Előadja: Ficzere Béla

A 77 magyar pacal könyv nyomán

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lélek és művészet-Beszélgetőkör: Találkozás Csontváry Kosztka Tivadarral Óbudán az Esernyősben

Csontváry 41 éves korában kezdett festeni, miután gyógyszerészként már lefutott egy karrierkört. Megtanulhatjuk tőle, hogy sosincs késő belekezdeni valamibe, ami igazán érdekel bennünket. Csontváry úgy alkotott meg egy különleges életművet, hogy korának egyetlen egy irányzatához sem kapcsolódott. Végig a saját útját járta, önmagát a Nap festőjének nevezte. A nap útjának lefestésével és színhasználatával a világot átjáró állandó energiaáramlást szerette volna megragadni.

Menj az álmaid után!

Az Esernyősben a beszélgetőkör negyedik találkozásának témája: honnan szerezzük az energiát, mi táplálja a hited, mi kell ahhoz, hogy ne add fel.

Jankó Judit vezetésével

PÁSZTOR ANNA, PÁSZTOR SAMUEL ÉS BALASI ÁDÁM – VÁRKERT AKUSZTIK

Közelebb a közönséghez a Várkert Akusztikkal! A Várkert Bazár új zenei sorozatában a bensőséges zenei hangulatok kedvelői is oázisra lelnek. Az exkluzív koncertenken népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel.

Kordonok nélkül

Különleges koncertélményben lesz része a közönségnek, hiszen ezúttal nemcsak a kordonokat és a tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgathatja a zenekart, hanem közelebbről is megismerkedhet kedvenc előadóinak lelki világával. színpadunkra, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez. Közreműködők: Pásztor Anna, Pásztor Samuel, Balasi Ádám

A Várkert BAzárban

Urban Verbunk: Elemek tánca a MOMKultban


Az Urban Verbunk Társulat ELEMEK  TÁNCA című különleges műsorában egyszerre van jelen tűz és  víz, föld és  levegő ugyanazon a színpadon. Hogyan lehetséges ez?

Lángoló padló, szikrázó dobverők


Egy több mint 2500 liter vízzel feltöltött medencével, lángoló padlóval és szikrázó dobverőkkel, közel 350 acélrugó feszítésében egy 40 négyzetméteres trambulinszőnyegen.

FUN FICTION – ROMÁN SÁNDOR ENTERTAINMENT a Marczibányi Téri Művelődési Központ színpadán

Román Sándor legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár.

És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen?

A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. Román Sándor legújabb darabjában rengeteg humorral és fergeteges táncokkal kerül bemutatásra ezen klasszikusnak számító történet, amely még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára. 

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ficzerebela