Baleset történt az M3-as fővárosi bevezető szakaszán, ahol 4 autó ütközött. A MÁV-nál is fennakadások vannak, megsérült az egyik felsővezeték.

Baleset az M3-as autópályán

Baleset történt az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán a körvasút sori felüljáró előtt, a 9-es km-nél. A torlódás gyorsan nő, az araszoló kocsisor vége az M0-nál van. A szokottnál 20-25 perccel több a menetidő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

4 autó ütközött

A katasztrófavédelem azt írja, négy személygépkocsi karambolozott Budapest 15. kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Tóth István utca közelében.

Mentők a helyszínen

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Sok helyen van dugó

Sokan haladnak már a 10-es főúton a solymári és az ürömi körforgalom között a főváros irányába, a 11-es főúton a Tahitótfalu és Békásmegyer közötti szakaszon, a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, és az 51-es főúton Dunaharasztitól Budapest felé.

Felsővezetéki hiba a MÁV-nál

Felsővezetéki hiba miatt a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Teher között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok várhatóan 6:30-ig. Emiatt a Lajosmizséről 2:45-kor, 3:12-kor, 3:45-kor és 4:43-kor elindult S21-es vonat Kőbánya-Kispestig közlekedik.

Változás a Lajosmizsére induló vonatoknál

A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 5:18-kor, 6:18-kor, 7:18-kor és 9:18-kor induló vonat Kőbánya-Kispestről indul. Ez utóbbi vonat utasai a Nyugatiból Kőbánya-Kispestre a 9:23-kor induló Szabolcs InterCity vonattal utazhatnak, amely Kőbánya alsón is megáll. A Nyugati és Kőbánya-Kispest között felármentesen vehető igénybe.

Akadozik a forgalom

Nemrég közölte a MÁV, hogy megjavították a felsővezetéket, a járatok azonban csak fokozatosan állnak helyre, emiatt még néhány órán keresztül akadozik a vasúti forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: illusztráció – a fotó nem az M3-ason történt balesetnél készült