Rendkívül ciki videó jelent meg az ATV közösségi oldalán Kammerer Zoltánról, Göd vadiúj fideszes polgármesteréről. Éppen a Heti Napló Sváby Andrásnak című műsornak adott interjút, amikor a polgármester nem bírta a kérdéseket, ledobta magáról a mikrofont és elmenekült. A videót a cikkünk alján nézheted meg, garantáltan meglepődsz!

Sok pénz ment Kammerer kampányába

Kammerer Zoltán, az olimpiai- és világbajnok kajakozót nemrég polgármesterré választották Gödön, miután a korábbi, momentumos polgármester Balogh Csaba lemondott. Kammerer a Fidesz támogatásával indult, láthatóan nagyon sok pénz tettek a kampányába, hiszen a kormánypárt vissza akarta szerezni az Észak-pesti agglomeráció fontos városát, Gödöt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kammerer nem nagyon tud válaszolni

Kammerer Zoltán a kampányban látványosan kerülte a sajtót, szinte senkinek sem adott interjút, a videóinterjúkat pedig látványosan kerülte. Még a BudaPestkörnyéke.hu hírportálnak sem mert interjút adni, miközben a többi indulónak nem voltak problémái. Most úgy tűnik kiderült miért kerülte az újságírókat. A gödi polgármesternek, az olimpikonnak komoly problémái vannak a szavakkal. Néha zavarosan beszél, a kérdésekre pedig nem nagyon tud válaszolni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megakadt Kammerer a Samsung-gyárnál

Vasárnap este az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsor riportere interjút készített Kammererrel, aki a Facebook-poszt szerint élete első polgármesteri interjúját adta. Egy darabig rendben ment minden, aztán a Samsung-gyárra kérdezett rá a riporter.

Nem tartják be a szabályokat

Kammerer eleinte válaszolt a kérdésekre, és arról beszélt, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. A riporter ekkor emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat, és betemették a vízminőség monitorozására való kutakat. „Saját monitoring kútjaink lesznek” – mondta Kammerer.

Kammerer elmenekült a kérdések elől

A riporter ezután több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre elismételte azt, amit korábban, hogy „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig politikailag semlegesnek vallotta. Amikor a riporter rákérdezett, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer egyszerűen felállt, és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

Kammerer megfutamodott

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…” Az újdonsült polgármester, az olimpikon és világbajnok sportló ezzel megfutamodott, ledobta magáról a mikrofont és faképnél hagyta a sajtót, azt a riportert, aki az emberek kérdéseit szerette volna tolmácsolni neki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szavazók 58,5 százaléka támogatta Kammerert

A Fidesz támogatásával, de függetlenként induló Kammerer Zoltán a szavazatok 58,5 százalékát gyűjtötte be. Az eddigi alpolgármester 29,06 százalékot kapott, míg a harmadik induló 12,44 százalékkal zárt.

Változásra van szükség

„Le kell zárni a kudarcos múltat, változásra van szükség! Lendületbe kell hozni Gödöt. Eddig azért küzdöttem, hogy Magyarországnak dicsőséget szerezzek, most azért fogok dolgozni, hogy Göd is egy győztes város legyen. Irány a dobogó teteje, hajrá Göd!” – fogalmaz posztjában Kammerer. Más már sok facebookozóban felmerül a kérdés, hogy ezeket a posztokat valóban az az ember írta-e, akit megszavaztak a helyiek, vagy csak a szájába adták a szavakat.

Ostoba vagy konstruktív

Az ATV videó-poszt alatt Kammerer rémesen ciki kommenteket is kapott. Volt aki így fogalmazott: „Ostoba, beképzelt élsportoló. Ment volna inkább celebes főzőműsorba, oda valóak a hozzá hasonlók.” Mások azt írták, hogy „első polgármesteri interjújában annyival volt több, mint egy fideszes, hogy hajlandó volt válaszolni, de a hantázással és kisétálással már beleillik a fideszbe.” Mások inkább így fogalmaznak: „A polgármester úr teljesen korrekt volt. Ezt a viselkedést, hozzáállást konstruktivitásnak hívják. Ő nem pártérdekeket akar szolgálni, hanem mindenkivel együtt kíván működni, aki a jogszabályi előírásokat betartva a helyi lakosok érdekeit tartja szem előtt”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Kammerer megosztó interjúja (03:26-nál áll fel)

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból