Biztonsági kamera rögzítette, ahogy ütközés után, egy családi ház garázsbeállójába csapódik egy autó Tárnokon.

Kiszakította a kerítést

A kocsi kiszakította a kerítést és megbontotta a vakolatot. Megremegett az egész ház – ezt mondta a baleset idején otthon lévő nő az RTL Híradónak. A kocsiban anya és lánya utazott. Egyikük sem sérült meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas robaj

A baleset idején csak a háziasszony volt otthon, az emeleten dolgozott, amikor meghallotta a nagy robajt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Beleremegett a ház

“A csattanás után egy remegést éreztem a házon, mint mikor egyszer a a kőműves munkálatokat végeztek itt a háznál. Remegett a ház egy pillanatra.”

Azonnal lesietett

Amikor kinézett az ablakon az utcán egy törött fekete autót látott. Azonnal lesietett, hogy segítsen, majd a kertbe érve vette észre, a másik fehér kocsit. A kocsiban egy anya és a 16 éves lánya utaztak. Az, hogy pontosan melyik autó okozta a balesetet, nem tudni.

Az RTL riportja itt nézhető vissza:

Reggel halálos baleset történt Budapesten

Mint azt lapunk is megírta halálos baleset történt szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a Hegyalja úton.

Ketten meghaltak

A közlemény szerint a Hegyalja út 50. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két autó. Az egyik járműben négyen utaztak, akik közül a vezető és az egyik utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik jármű két utasa szintén megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: RTL Klub videorészlet