Több helyen is bombariadó van az országban. Hangosbemondóban kérik a vásárlókat, hogy haladéktalanul hagyják el az épületet az Árkádból, a Corvin Plázából, a Mammutból, az Aréna Plázából, a Westendből és a MOM Parkból is. Bombariadó van a Debrecen plázában, Győrben két plázában, Szegeden és Miskolcon is. Az érintett plázákba tűzszerészeket küldtek, közben nyomozást indítottak közveszéllyel fenyegetés miatt. A támadók minden esetben e-mail-ben küldték a fenyegetést.

Frissítés: 18:50

„A debreceni vasútállomás épületében a jegypénztár nem közelíthető meg bombariadó miatt elrendelt hatósági vizsgálat következtében, ezért szünetel a jegyváltás. Az utasok a vonatokon pótdíj nélkül válthatják meg a jegyeiket a vizsgálat végéig. Javasoljuk az online jegyvásárlást az ELVIRA vagy a MÁV mobilalkalmazás segítségével.A bombariadó a vonatközlekedést nem érinti” – írja a MÁV

Frissítés: 17:50

A Mammutban is bombariadó van, a bevásárlóközpontból mindenkit kiküldtek az utcára. Az egyik borbély az utcán folytatta a munkát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Frissítés 17:30

Már a MOM Parkban és a Corvin Plázában is bombariadó van, ebből a két bevásárlóközpontból is kiküldtek mindenkit. Úgy tudjuk, Győrben és Miskolcon is fenyegetést kaptak a plázák.

Bombariadó a plázákban

Több budapesti és vidéki bevásárlóközpontban is bombariadó van: a Westenből, az Arena Plazaból és az Árkádból, valamint a kaposvári Kapos Plazából, valamint egy debreceni üzletből is kiküldték a vásárlókat. 

Sokáig tart az átvizsgálás

A Westendben, egyik biztonsági őr azt mondta a kint várakozó embereknek, hogy négy óra múlva tudjak engedni az embereket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több vidéki helyszínen is bombariadó van

Azóta kiderült, hogy bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt.

Bombariadó Kaposváron

Bombariadó miatt átvizsgálják a kaposvári plázát. A rendőrség segítségét kedden délután négy óra előtt kérték a gyanú miatt.

Tűzszerész a helyszínen

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján idáig nem találtak semmit és sérülés sem történt. A környéken forgalmi torlódásra és lezárásra kell számítani. Információink szerint hamarosan tűzszerész is érkezik a helyszínre.

E-mailben érkezett a fenyegetés

A sonline.hu úgy tudja, e-mailben érkezett a Pláza üzemeltetőjéhez a fenyegetés miszerint bomba fog robbanni az épületben. 

Lezárták a parkolókat

A helyszínen a gyalogosforgalmat és a létesítmény parkolóját lezárták. A közeli szupermarket előtt kisebb tömeg alakult ki a nézelődőkből és a Pláza dolgozóiból. 

Debrecenben a MÁV területén is riadó van

A civishir.hu azt írja, bombafenyegetés miatt intézkednek a rendőrök Debrecenben, a MÁV Piac utcai területi igazgatóságának épületében.

BRFK közlemény

„Országban több helyszín vonatkozásában érkezett bejelentés közveszéllyel fenyegetésről. A rendőrség bombakutatói a helyszíneken folyamatosan végzik a kutatásokat. Robbanóanyagot vagy robbantásra alkalmas eszközt nem találtak.”  – közölte a BRFK. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Westend – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu