Modern stricit és madamot kapcsoltak le a rendőrök a budai oldalon. Egy igazi bordélyt, egy kéjlakot üzemeltetett a férfi és a nő a 2. kerületben. A bevételt nem tapsolták el, visszaforgatták a bizniszbe, főleg internetes hirdetésre költötték. Egy szép napon aztán bekopogott a rendőrség és közölték: házkutatás!

Közös kupleráj

A középkorú nő és férfi közösen bérelték a lakást, közösen vitték a bizniszt. Az egyiknek Pesterzsébeten volt ékszerboltja, a másik hazajárt Szekszárdra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jól ment a biznisz

Jól ment tehát a tulajok távollétében is a biznisz. A lányoknál egymásnak adták a kilincset a kuncsaftok, közben még könyvelésre is volt ideje a hölgyeknek.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Tetten érték a hölgyeket

A piros lámpás intézményt vélhetően valaki bejelentette a rendőrségen, hiszen a zsaruk már úgy mentek oda, tudták mit keresnek, mire számítsanak. Tetten is érték a hölgyeket.

A bevételt visszaforgatták

A rendőrségi adatok szerint a páros Budapesten, egy 2. kerületben bérelt lakást 2020 áprilisa óta bordélyházként üzemeltetett. A prostitúcióból származó bevétel egy részéből az interneten hirdették nők szolgáltatásait, ehhez biztosították a lakást és a tevékenység feltételeit.

Házkutatás

A nyomozók április 26-án délelőtt tartottak kutatást a 2. kerületi lakásban, ahol két, ott dolgozó nőt értek tetten. Az eljárás során mobiltelefonokat, a prostituáltakhoz köthető feljegyzéseket, vendégekkel beütemezett naptárakat és pénzt is lefoglaltak.

Elfogták a stricit és a madamot

A rendőrök aznap fogták el P. Györgyöt egy pesterzsébeti ékszerboltban, társát pedig szekszárdi lakcímén.

Nyomozás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított az 59 éves P. György budapesti, és a 44 éves B. Andrea szekszárdi lakosokkal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Kihallgatás

A feltételezett elkövetőket a 2. Kerületi Rendőrkapitányságon prostitúció elősegítése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást nem tettek. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció