Hatvan hektáron égett a bozótos aljnövényzet Vecsés határában, a füst veszélyeztette az M0-s forgalmát – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd délután a sajtót.

Kisdi Máté közölte: 40 tűzoltó 10 szerkocsival érkezett a helyszínre és megkezdték a település határában, az M0-s autóút szomszédságában fellobbant lángok megfékezését. 16:30 körül információink szerint eloltották a lángokat. A tájékoztatás szerint 20-25 hektáron égett az aljnövényzet egy nádas, fás területen.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

Arra kérték az autósokat, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek az út érintett szakaszán, mert a gomolygó füst jelentősen csökkentette a látótávolságot.

Kapcsolódó cikkek:

Felhívta a figyelmet arra, hogy Pest megye területén tűzgyújtási tilalom lépett érvénybe. Ez azt jelenti, hogy még a kijelölt helyeken sem szabad szabadtéri tüzet rakni.

Egy újabb idióta autós – Az M0-áson az ölében utaztatta a kisgyermeket a sofőr (Videó)

MTI, Kiemelt kép: BPK-illusztráció