Egészen elképesztő családi dráma történt Dunavarsányban. Az apa többször molesztálta a lányát és úgy megfélemlítette, hogy közösen akartak véget vetni az életüknek. Szerencsére volt, aki figyelt rájuk és időben szólt a rendőrségnek, a tablettákat azonban még így is beszedték.

Egyedül nevelte a lányát

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki kiskorú lányával közösen kísérelt meg öngyilkosságot. A Pest Megyei Ügyészség szerkesztőségünknek küldött közleményében azt írja, hogy a vádirat szerint az elkövető férfi egyedül nevelte lányát Dunavarsányban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Félelemben tartotta a gyereket

Egy ismeretlen személy feljelentette a férfit a rendőrségen azt állítva, hogy félelemben tartja lányát és rendszeresen meg is erőszakolja.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Eldöntötték, hogy vége

A férfi és a lánya egy rendőrségi idézésből tudomást szereztek a megindult nyomozásról. Ezt követően úgy döntöttek, hogy egyszerre vetnek véget az életüknek azért, hogy az eljárás miatt ne kerülhessen el a lány az apjától.

Búcsúlevél

2019 áprilisának végén az elkövető és az akkor még tizennyolcadik életévét be nem töltött lánya búcsúleveleket készítettek, majd az egyik külterületi horgásztóhoz mentek.

Bevették a gyógyszereket

Ott a tó partján leterítettek egy takarót, majd több nyugtató-, vérnyomáscsökkentő valamint szívfrekvencia szabályozó gyógyszert vettek be és lefeküdtek.

Felébredtek

Szerencsére a nem elegendő és nem megfelelő gyógyszereket vettek be, így pár órával később a pirulák okozta kábultság után felébredtek, majd gyalogosan hazafelé indultak.

Megérkeztek a rendőrök

Útközben az eltűnésük okán őket már kereső rendőrök intézkedtek velük szemben. A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek segítséget nyújtva elkövetett öngyilkosságban közreműködés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció