Már kész voltak mindennel, hazafelé siettek, a sofőr vélhetően alkoholt is ivott. Jelentős sebességgel érkeztek meg Gyálon egy olyan kanyarhoz, ahol 30 km/h-ás sebességkorlátozó tábla van kitéve, nem tudták bevenni a kanyart, berepültek a kerítésen.

Siettek haza

Portálunk információi szerint a két ételfutár az utolsó cím után sietett haza Gyálra kedden késő este egy Toyota Yarisszal. A 18. kerületi Kisfaludy utcán haladtak, a megengedett sebességet jócskán túllépve, ám Gyál határánál egy jobbra ívelő kanyarral folytatódik az út vonalvezetése. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Totálkárosra tört a Toyota

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Túl nagy volt a lendület

Ehhez a kanyarhoz már túl nagy volt a lendület, nem véletlenül van érvényben a Budapest határát jelző táblától 30 kilométer/órás sebesség korlátozás. A Toyotát vezető fiatalember még Budapesten kezdett fékezni, de nem sokat ért el vele.

Nagy rombolást csinált a Toyota

Kidöntötte a villanyoszlopot

Az autójával átsodródott a bal oldalra, már Gyálon nekiment a járda szegélyének, felugratott az üres, Kacsóh Pongrác utcai buszmegállóba, már a levegőben repülve nekiütközött egy fának, majd az árokban kidöntött pár bokrot és kidöntötte a Pesti út 2. szám előtt álló villanyoszlopot.

Éppen csak megúszta a furgon

Berepült a kerítésen

Még ettől az ütközéstől sem lassult le jelentősen a járműve, továbbhaladva egy kisebb fát is maga alá gyűrt, majd bedöntötte a Pesti út 4. számú ház kerítését, végül a tetejére borult, rá a kerítés megmaradt részére.

Felriadt a csattanásra

A Pesti út 6. szám alatt lakó fiatalember az óriási csattanásra felriadt álmából és kiszaladt megnézni, mi történt – az történt, hogy a tetejére borult Yaris nagyjából 15 centire állt meg a furgonjától, amivel elmondása szerint mindig a kertben parkol, de pont tegnap nem volt kedve beállni vele.

Szomszédokkal segítettek

Ő húzta ki a szomszédok segítségével a két fiatalt a Toyotából, akik – bár nem voltak bekötve, illetve a sofőr maga mögött csatolta be az övet – a csodával határos módon nem sérültek meg súlyosan, inkább csak üvegszilánkok okozta vágások voltak rajtuk.

Piás lehetett a sofőr

A mentők további vizsgálatok céljából a Merényi kórházba szállították őket, illetve mivel a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt a sofőrnél pozitív értéket mutatott, tőle vért is vettek a Merényiben. A helyszínre a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a tetején heverő gépkocsit. A kitört és megdőlt oszlop miatt a Pesti út ezen szakaszát órákra lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.