Felmászott egy vagon tetejére és áramütést szenvedett egy 19 éves fiatalember Egerben a rendező pályaudvaron. A fiút életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a Honvédkórházba. Pár hete egy budaörsi diák mászott fel egy mozdonyra a budaörsi vasútállomáson. Bálint nem élte túl a balesetet.

Fotókat akartak készíteni

Az Agria TV úgy tudja, 3 végzős középiskolás fotókat akart készíteni magukról, a vagonokkal a háttérben. Egyikük hirtelen elhatározásból bele akart nézni az ott álló vagonba. Felmászott és nagyfeszültség megrázta, majd leesett a szerelvényről. Társai azonnal segítséget hívtak, a diszpécserrel egyeztettek, mit csináljanak. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Budapestre szállították

A fiúk – akiket nagyon megrendített az eset – kamerán kívül elmondták: amikor barátjukhoz mentek, ő eszméleténél volt, beszéltek is vele. A megérkező tűzoltók hozták ki a sérültet, átadták a mentőknek, akik helikopterrel a Honvéd kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jelenleg is küzdenek az életéért

Forrás: Agria TV

Tragédia Budaörsön

Egy hónappal ezelőtt Budaörsön, szintén egy középiskolás diák mászott fel egy mozdony tetejére. Bálintot éjjel 2 óra körül érte halálos áramütés, miután buliból hazafelé tartva felmászott egy dízelmozdonyra a vasútállomáson.

Lángra kapott a ruhája

A 18 éves fiatal még elküldött egy szelfit a barátainak, majd pillanatokkal később szörnyethalt. Ruhája lángra kapott, amit egy másik tehervonat mozdonyvezetője próbált meg eloltani, az életét viszont már nem tudta megmenteni. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Három fiatal küzdött az életéért

A Kékvillogó.hu írt arról 2022 nyarán, hogy három olyan fiatal életéért küzdöttek a budapesti Bethesda Gyermekkórházban, akik magasfeszültségű áramütést szenvedtek. A kamaszok körében évek óta hódít egy kihívás, miszerint vonatok tetején szelfiznek vagy éppen videókat készítenek magukról.

Ne másszatok vonatra!

„Soha, soha, ne másszatok vonatra!” – ezzel a címmel intézett felhívást a fiatalokhoz az eset után Bethesda Gyermekkórház. „Jelenleg is három olyan súlyosan égett fiatal életéért, gyógyulásáért küzdünk égésintenzív osztályunkon, akik vonattetőre másztak szelfizni (vagy épp fent lévő társukat menteni) vagy egyszerűen kipróbálni, milyen érzés fent lenni. Soha nem szabadna átélni, amit ők és gyógyítóik ebben a percben is átélnek” – írta az intézmény.

Meggyullad az emberi test

„A magasfeszültségű vezetéket nem kell megérinteni, másfél-két méteres távolságból is áthúz az áram, a 25 000 Volt és meggyullad az emberi test! Osszátok meg, és jutassátok el ennek üzenetét ma legalább egy fiatalhoz!!!” – hívta fel a figyelmet a veszélyre a kórház.

Gyulladás? Fájdalom? A kórházakból is ismert lágylézer terápia már otthonában is elvégezhető! Most kaució nélkül kipróbálhatja a Safe Laser 1800 lágylézer készüléket. Nincs több időpont egyeztetés, felesleges várakozás a rendelőben.

Kiemelt kép: erre a vonatra mászott fel a fiú – Forrás: Agria TV

Ez a cikk szponzorált linket tartalmaz. Megrendelő a laserline-terapia.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.