Hiába kanyarodott az út, a sofőr egyenesen ment tovább, ahol egy ház volt. Gyorsan lelépett, de később még is csak megjelent a baleset helyszínén. Finoman szólva is szabálytalanul közlekedett.

Letért az útról

Kedden késő este egy 20 éves fiatalember Törökbálint központja felé autózott a Diósdi úton, egy Ford Fiesta volánja mögött. A Jázmin utcai elágazáshoz érve valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem követte a főút vonalvezetését. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kerítés tetején kötött ki

Egyenesen keresztül haladt a Diósdi úton, behajtott a Jázmin utcába, ahol a sarki épület kerítésének rohant, majd fennakadt rajta. A kerítés egy szakaszon beomlott, félő volt, hogy a tövében lévő gázcsonk is megsérült, de végül annak nem esett baja.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Papírok nélkül autózott

A fiatal sofőr saját erejéből ki tudott szállni a Ford roncsából, sőt, olyan jó egészségi állapotnak örvendett, hogy azonnal el is sétált a helyszínről. Viszont legalább a műszaki mentés alatt visszasomfordált a baleset helyszínére. Kiderült, hogy jogosítványa sosem volt.

Mindent elismert

Emellett a Fiesta nem rendelkezett sem érvényes műszaki vizsgával, sem kötelező gépjármű felelősség biztosítással, ezért az autót a rendőrség lefoglalta. A fiatal sofőr nem állt semmiféle tudatmódosító hatása alatt. Később azért visszatért, hogy elismerje felelősségét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Romokban a kerítés

Jókora szakasz sérült meg

Kész szerencse, hogy nem sérült meg

A keréknek viszont annyi

Nem garázsbejárat

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)