A szabálytalanul kanyarodó Renault sofőrje nem vette észre a motorost, akinek arra sem volt ideje, hogy kikerülje az autót, egyenesen az oldalának csapódott, súlyosan megsérült.

A motorosnak volt elsőbbsége

Az Üllői út kispesti szakaszán, a városból kifelé közlekedett Suzuki nagymotorral egy férfi vasárnap délelőtt. A tűzoltóságot elhagyva, a Corvin körútnál zöld jelzésen haladt volna egyenesen, amikor a szemből érkező járművek közül egy fehér Renault Mégane sofőrje hirtelen teljesen szabálytalanul balra kanyarodott, pont a motor elé.

Ennyi maradt a motorból

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Fékezni sem volt ideje

A Suzuki Bandit motorkerékpár vezetőjének fékezni sem volt ideje kikerülni pedig nem tudta a személyautót, így a Renault jobb oldalába rohant, majd az úttestre zuhant, súlyosan megsérült.

Teljesen összetörött a Renault oldala

Kirobbantak a légzsákok

A Renault-ban kirobbantak a sofőr előtti és a jobb oldali légzsákok. Szerencsére utast nem szállított, de az autó vezetője megsérült, a Merényi Gusztáv kórházba szállították a mentők.

Fának támasztották a tűzoltók a motort

Megérkeztek a tűzoltók is

A tűzoltók is kigurultak a balesethez a pár méterre lévő tűzőrségről, áramtalanították a járműveket és a helyszínelés végeztével kézi erővel megszüntették a forgalmi akadályt.

Az összes roncsdarabot összeszedték

Útzár

Az Üllői úton teljes útzár volt érvényben a Corvin körút és a Lehel utca között, a közlekedőket a lakótelep előtti garázssoron keresztül terelte a rendőrség.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/Gombkötő Krisztián