Tehervonat gázolt egy tinit Zuglóban nem sokkal ezelőtt. A helyszínelés még tart, a vonatok emiatt késnek, nehezebb lesz hazajutni az agglomerációba.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Egy 16 éves lányt gázolt el a tehervonat Zuglóban ma délután. A környéket ellepték a rendőrautók. Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Úgy tudjuk, mindkét lábát elveszítette.

A vonatok ezen a szakaszon csak egy vágányon haladhatnak, a ceglédi vonalon 15-30 perccel megnő a menetidő. Zugló megállóhelyen a vonatok mindkét irányban az “A” vágányon közlekednek. A lajosmizsei és a monori járatok Kőbánya-Kispesten fordulnak- közölte a MÁV.

Többen azt írjá a Facebookon, hogy nem meglepő, hogy gázolás történt, mivel éppen felújítják a pályaudvart és nagy a felfordulás. „A peron közepén építőanyagok, a két szélén, keskeny sávon várakoznak és próbálnak feljutni a szerelvényre. Pont az jutott eszembe, hogy tök veszélyes a helyzet, ma meg elgázoltak valakit” – írja egy Facebookozó a MÁV oldalán.

Tavaly júniusban Gödön gázolt el a vonat egy 17 éves lányt. Ő a fülhallgatójától nem hallotta az érkező szerelvényt. Az esetről itt írtunk.

Kiemelt kép: Facebook/Balesetinfo