Menet közben kő-papír-ollózott két rendőr az M7-es Budapest környéki szakaszán. Egy autós videót készített az esetről, most fegyelmit indítottak ellenük.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Bejárta az internetet az a felvétel, amelyen jól látszik, hogy két motoros rendőr menet közben az M7-esen kő-papír-olló mozdulatokkal próbálnak valamit eldönteni. A játék végeztével egyikük nyomatékosan a másik tudtára adta, hogy bizony ő nyert. A rendőröket egy autós rögzítette telefonjával. A videót itt láthatják.

Cikkünk megjelenése pillanatában a videót közel 150 ezren látták. Valószínűleg a rendőrök autópályás mutatványa eljutott a feletteseikhez is., most büntetésre számíthatnak.

“A felvétel alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába tartozó két motoros rendőr megszegte a közúti közlekedés szabályait, ezért velük szemben fegyelmi eljárás indul.” –mondta az üggyel kapcsolatban az ORFK a hvg.hu-nak.

Kiemelt kép: YouTube