Közös, egyéves gyermeküket is magával vitte a drogvásárláshoz az a pár, amelynek tagjait a napokban fogták el a Pest megyei rendőrök. Nem sokkal a páros elfogását követően bilincs került a dílerre is.

Mindent láttak a rendőrök

A Kékvillogó.hu hírportál szerint egy ideje már nyomoztak a rendőrök a drogosok felkutatásán, amikor április 15-én a szemük láttára bonyolították le a piszkos üzletet a 20. kerületi Torontál utcában. A rendőrök kirajzottak az autóikból, és meglepték őket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában vásároltak drogot

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Elmenekült a drogárus

A rendőröket észlelve a drogterjesztő előbb tolatni kezdett, majd kövér gázt adva elszáguldott, míg a vevő a mozgó kocsiból ugrott ki. Mire a 31 éves dunaharaszti férfi feltápászkodott, a rendőrök bilincsbe verték.

Ott volt az 1 éves gyermekük is

A járműből kiesett férfit és az autójában várakozó, 29 éves élettársát is előállították az egyenruhások, miközben vigyáztak az 1 éves gyermekükre. A férfi zsebében megtalálták a kábítószert, a lakásán pedig több tasakba kiporciózott anyagot, digitális mérleget, dohányőrlőket találtak és foglaltak le. Ő és élettársa drogtesztje is pozitív lett.

Elfogták a dílert is

A helyszínről elmenekülő tettes nem élvezhette sokáig a szabadságot, a pár kihallgatásakor már ő is bilincsben nézte végig, ahogy a rendőrök átkutatják a budapesti lakását. L. Norbertnél 12 adagot találtak egy zokniba rejtve, a lakásán további 228 gramm zöld növényi törmelék, illetve azzal szennyezett edények kerültek elő. Az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag delta-9-THC-t tartalmaz, így kábítószernek minősül.

Lefoglalták a kábítószert

Milliót költöttek drogra

A rendőrök gyanúja szerint a páros hosszú hónapok óta vásárolt L. Norberttől kábítószert, és ez idő alatt mintegy 1,3 millió forintot költöttek drogra. Kihallgatásukkor mindketten fogyasztónak mondták magukat, pedig a férfi az ismerőseinek is tovább szokott passzolni a készletből. A nőt kábítószer-birtoklás, míg a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsították meg.

Panasszal élt a díler

L. Norbert panaszt tett a gyanúsítás ellen, sőt még a vallomástételt is megtagadta. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, majd kábítószer-kereskedelem miatt indítottak vele szemben eljárást, egyúttal kezdeményezték a letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a rajtaütésről készült felvételt

Kiemelt kép: Elfogás – Forrás: Police.hu