Életveszélyes állapotban van az a ember, akit péntek délután gázolt el a metró a Gyöngyösi utcánál. A közlekedés több órával a baleset után állt helyre.

Elgázolt egy embert a metró

Elgázolt egy embert a metró a Gyöngyösi utcánál péntek délután – tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóség szóvivője az MTI-t. Mentő vitte el a sérültet.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók szabadították ki

A férfit a tűzoltók szabadították ki a szerelvény alól. Mentő vitte el a helyszínről. A mentőszolgálat közlése szerint a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Életveszélyes állapotban van

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: a 30 év körüli férfi életveszélyes koponya-, mellkasi- és végtagsérüléseket szenvedett. A helyszínen stabilizálták az állapotát, de eszméletlen állapotban, lélegeztetve szállították kórházba – tette hozzá.

Tűzoltók és mentők mentették a sérültet

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestrkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Óriási fennakadást okozott a baleset a Duna Plázánál

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Nagy volt a dugó

A baleset miatt a 3-as metró helyett Újpest-központ és a Göncz Árpád városközpont között pótlóbusz közlekedett. A környéken a péntek délután sűrű forgalom miatt szinte állt a közlekedés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen sok rendőr volt

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Estére helyreállt a forgalom

Kora este a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán már azt írta: a 3-as metró ismét a felújítás idején érvényes forgalmi rend szerint közlekedik.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián