Vállalkozóként érdemes minden hirdetési lehetőséget megragadni arra, hogy építsük a brandünket, ismertséget szerezzünk a cégünknek és népszerűsítsük az általunk kínált termékeket, szolgáltatásokat.

Tény, hogy jelen kell lennünk az online felületeken, ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk az offline hirdetési eszközök hatékonyságáról sem. Azok személyre szabott, profi minőségű elkészítésében segítenek a Molino24 szakemberei. Érdemes felvennünk velük a kapcsolatot és árajánlatot kérni tőlük!

Most pedig nézzük, milyen offline hirdetési eszközökre adhatjuk le a rendelésünket!

Molinók

A molinók nagyméretű hirdetőfelületek, amik számos előnnyel szolgálnak. Univerzálisak, tartósak és könnyen kihelyezhetőek, többek között kerítésen, homlokzaton, táblán, kiállításokon, koncerteken, üzleti rendezvényeken is megjelenhetnek. Többféle alapanyagból készülhetnek attól függően, hogy beltérre vagy kültérre kerülnek. Ha a Molino24 cég munkatársaira bízzuk a munkát, akkor nagyon gyorsan, akár 24 órán belül is elkészülhet az általunk kért változat.

Display rendszerek

A display rendszerek sokoldalúan használható eszközök, amik különböző méretben és kivitelben készülhetnek. Lehetnek például roll-upok, banner állványok, megállító táblák, kínáló vagy információs pultok vagy prospektustartó állványok. Kiválóan alkalmazhatóak kültéren, illetve beltéren egyaránt annak érdekében, hogy felkeltsük velük az arra elhaladó emberek figyelmét és informálódásra ösztönözzük őket.

Reklámfeliratok

Ha fizikai üzletet létesítünk, akkor a Molino24szakembereitől kérhetünk professzionálisan kivitelezett cégtáblát, ami a boltunk bejárata fölött kerül elhelyezésre. Ami a betűket illeti, választhatunk műanyagból, fémből vagy fából készült típusokat is, de igény esetén az is megoldható, hogy a cégér vagy felirat világítson. Reklám célokra is igényelhetünk habbetűkből készülő, 3D feliratokat.

Óriásplakátok

A közterületeken is hirdethetjük magunkat rövidebb kampányok formájában, amihez a legjobb választás egy vagy több óriásplakát elkészíttetése. Az Europlakát egy standard kivitelben készülő plakáttípus, amivel gyakran találkozhatunk, ugyanis ez a legszélesebb körben használt változat. Nevéhez hűen óriás méretben készül és általában rövid, de ütős szöveg jelenik meg rajta valamilyen kreatív, figyelemfelkeltő grafikával.

Ez persze csak néhány azon offline hirdetési eszközök közül, amiket megrendelhetünk a Molino24cég honlapján. Ezenkívül számos más, személyre szabott megoldást tudnak kínálni számunkra annak érdekében, hogy az általunk megálmodott reklámanyag kellően hatékony legyen és elérjük vele az üzleti céljainkat.

Akkor is bátran felvehetjük velük a kapcsolatot, ha nincsen előre elkészített grafikai anyagunk, a cég szolgáltatásai között ugyanis a grafikai tervezés is szerepel. Az elkészült terméket futárszolgálattal vagy teherautóval a helyszínre szállítják és szakszerűen fel is helyezik. Ha tehát egy olyan szakértői csapatra szeretnénk bízni a munkát, akik minden terhet levesznek a vállunkról, akkor rájuk számíthatunk!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a molino24.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.