Persze ez a kiváltság nem az árufeltöltőknek vagy a pénztárosoknak járna, hanem egyes területi vezetőknek. Cserébe igen magasak az elvárások, nagy a felelősség, ugyanakkor megnyílnak előttük az országhatárok is.

Nagy volt az érdeklődés

Csütörtökön is megtartotta toborzónapját az Aldi. Az eseményre száznál is több fiatal látogatott el. Itt elsősorban olyan menedzser-jelölteket kerestek, akik a kiválasztási folyamat és egy kilenc hónapos betanulási folyamat után regionális értékesítési vezetőként dolgoznak majd. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ígéretes karrierlehetőség

Ők lesznek az áruházvezetők főnökei. 5-6 üzlet és akár 150 dolgozó is tartozhat alájuk. Elsősorban azért felelősek, hogy a boltok hozzák a megfelelő forgalmat. Az Aldi ügyvezetője a rendezvényen egy egészen vonzó ajánlattal inspirálta a leendő munkatársakat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy fizetés, jó autó

Akik sikeresen átesnek a kiválasztási folyamaton és sikeresen teljesítik a betanulási szakaszt, többek között bruttó 1,2 millió forintos kezdőfizetést és egy – munkaidőn kívül is használható – 3-as BMW-t kapnak juttatásként – ismertette Kulcsár Dénes.

Sok szűrőn kell keresztülmenni

A pozíciókra elsősorban végzős egyetemistákat és pályakezdőket keresnek.Elvárás két idegennyelv – az angol mellett lehetőleg a német – magas szintű ismerete. A kiválasztási folyamat végén a jelentkezőket személyesen az ügyvezető interjúztatja, általában egy másfél-kétórás beszélgetés keretében.

Ám ezzel nem elégedhetnek meg

Képzésük egyik fontos eleme, hogy az új belépők áruházi dolgozóként kezdik meg munkájukat – vagyis alapjaiban ismerik meg az áruházak működését. Persze nem egyik napról a másikra lesznek jó pozícióban. Kulcsár Dénes hangsúlyozta, legalább 2-3 év, mire a területi vezetők a munkájukhoz szükséges tudást és tapasztalatot megszerzik, és folyamatosan fejleszteniük kell kompetenciáikat.

Megnyílnak előttük a határok

Az áruházlánc a munkatársakat a későbbiekben a szakmai és személyes fejlődésükben az ún. ALDI Akadémia keretében támogatja – ez például egyéni képzést, vezetői programot jelent. Később aztán lehetőségük nyílik a dolgozóknak hogy más országokban szerezzenek tapasztalatot – olvasható a portfolio.hu cikkében.

Olcsóbb sajtok várnak a vásárlókra

Persze nem ez a remek ajánlat az, amivel azáruuházlánc felhívta magára a figyelmet az utóbbi időkben. Mint korábban megírtuk, az Aldi Magyarország bejelentette, hogy terméktől függően 20–23 százalékkal alacsonyabb áron kínálja a magyar beszerzésű trappista sajtjait.

Ezért cserélik le a régi hűtőket

Emellett új húshűtőket fog beszerezni az Aldi, így kisebb helyen lesz elérhető szélesebb választék az üzleteikben. Az állóhűtőkben egyszerre több áru fér el, nagyjából kétszer akkora a kapacitásuk. A hűtőládákkal összevetve helytakarékosabbak. Az állóhűtők négy polcszintesek, de akár ötszintesre is lehet őket bővíteni.

Kényelmesebbek a vásárlók és az árufeltöltők számára is

Az állóhűtőkben 45 fokban döntött polcok lesznek. Ez a vásárlók számára is jó hír, hiszen kényelmesebben emelhetik majd le a húsokat a polcokról. Az árufeltöltők pedig könnyebben fogják tudni feltölteni áruval a polcokat. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk saját illusztráció.)