A budaörsi bevásárló központok melletti lehajtónál egy VW Polo sofőrje úgy gondolta, megáll megnézni a térképet a forgalom közepén.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Budaörsön, az M1/M7 autópálya közös szakaszán történt az eset, amikor egy VW Polo sofőrje úgy gondolta, a lehajtóval együtt öt sávos autópálya közepén megáll megnézni, merre is kell mennie.

Vagyis csak gondoljuk hogy nem tudta mi legyen, miután túlment a lehajtón, mivel a német rendszámos autó semmivel nem indokolta a vezetési stílusát.

Az eset azért is különösen veszélyes, mivel az egyik legnagyobb forgalmú városi autópálya az M1/M7 közös budaörsi szakasza, így egy ilyen felelőtlen cselekedet könnyen karambolt is okozhatott volna.

Alább egy motoros szemszögéből láthatják az esetről készült felvételt.

 


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!