A SlágerTV sztárja Emilió hónapok óta árulja Gyálon a házát. Miután több portál is beszámolt arról, hogy eladó a 100 milliós ingatlan, több házturista érkezett Emilióékhoz, hogy megnézzék hol és hogyan laknak. A celeb kiakadt és megbízott egy ingatlanost, hogy szűrje ki a bámészkodókat.

100 millió Emilio otthona

A tévénézőknek nagyon is ismerős lehet az Emilio-família otthona, ugyanis mind a mai napig a Sláger TV Drága családom című reality műsorát forgatják itt. A téglából épült ikerház az Otthoncentrum hirdetése szerint Gyálon található, 120 négyzetméteres és 6 szoba található benne. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A pazar bútorokkal együtt eladó

Emilioék nagyon szerették a házat, sokan találgatnak miért adják el, talán válnak? – teték fel nekik a kérdést. Az énekes elmondta, szóba sem került a válás, pusztán arról van szó, hogy kinőtték az ingatlant, lányuknak, Vivikének már nagyobb térre van szüksége, és ennek feleségével, Tinával ők is örülnének.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

20 millió foglalót kérnek

Az énekes azt is elmondta, hogy nem kímélték a pénzt a berendezésre, a festékek külföldről vannak, de a bútorokról is megegyezhetnek a leendő tulajjal. Egy kikötésük van, akinek nincs a zsebében az ár 20 százaléka, az inkább ne is menjen megnézni.

Emilio konyhája és nappalija

Forrás: Ingatlan.com

Házturisták

A sajtóban megjelent hirdetésre nagyon sokan jelentkeztek, de többen csak azért mentek el, hogy megnézzék, hol lakik Emilió vagy, hogy személyesen találkozzon vele. Összejárják a házat, leülnek a bútorokra, ők a házturisták – nyilatkozta a celeb.

Kiszűrik őket

„Mikor kitettük a hirdetést, rengeteg ‘házturista’ jelentkezett, akik csak azért jöttek, hogy találkozzanak velünk, fotókat készítsenek a házról. Őket most már kiszűri az ingatlanközvetítő. Szerencsére vannak komolyabb érdeklődők is” – árulta el Emilio a Blikknek, aki nagyon örülne, ha a naptárdíva jóbarátai vennék meg szeretett otthonukat.

Emilio ebédlője

Drága ház

Gyálon az Ingatlan.com adatai szerint 600 ezer forint az ingatlanok átlagos négyzetméter ára. Emilióék házának négyzetméterára 915 ezer forint, vagyis jóval drágább, mint egy átlagos gyáli ház.

120 négyzetméter

Emilióék otthona társasház, amely 2016-ban épült, a területe 120 négyzetméter. A hirdetés szerint az ingatlan az évek alatt folyamatosan kiépült új városrészben található, a forgalomkorlátozás miatt roppant csendes, kertvárosi, családbarát közegben.

Kamerarendszer

A hirdetésben az is szerepel, hogy az ingatlan minden egyes négyzetméterén a luxus minőségű burkolatot használva tették igazán exkluzívvá. A házban kamera- és távfelügyeletre bekötött riasztórendszer található, az ablakok alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Emilió – Forrás: Youtube/Emilio Music Channel