Ráugrott a rendőrautóra, majd rosszul lett az intézkedés közben egy férfi a 8. kerületben. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi életét már nem sikerült megmenteni.

Az úttest közepén sétált

Kedd kora délután Budapesten, a 8. kerületben egy fiatal férfi az út közepén sétált. Majd ráugrott egy  éppen arra közlekedő járőrautó motorháztetejére a Baross utca Szigetvári u. sarok.

Hárman próbálták leteperni

A rendőrök ekkor kiszálltak, le akarták teperni, de a fiatal férfi annyira ellenállt, hogy három zsaru sem bírt vele. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rosszul lett

A rendőrök ezután erősítést hívta. A férfi bilincselés közben rosszul lett, a rendőrök próbálták újraéleszteni.

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Defibrillátorral is próbálkoztak

Hiába próbálkoztak hosszú percekig a járőrök, majd a  helyszínre kiérkező mentők is újraéleszteni a férfit. A mentősök még defibrillátorral is próbálták újraéleszteni, de sajnos nem tudták megmenteni az életét.

Sokáig küzdöttek a férfi életéért

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Rendőrségi intézkedés alatt

Csécsi Soma, a BRFK szóvívője a BudaPestkörnyeke.hu tudósítójának azt mondta, a férfi nem a rendőri intézkedés következtében, hanem a rendőri intézkedés alatt halt meg a fiatal férfi.

Az újraélesztés miatt a forgalom is akadozott a környéken

A környék ismert embere volt

A környéken élő ismerték az áldozatot, aki a Magdolna utcában lakott.  Az egyik járókelő azt mondta, sokszor látták a Baross utca környékén futkosni, énekelni. A halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Budapestkörnyeke.hu/GK