Csak egy pillanatra aludt el a sofőr az M7-s autópályán és megtörtént a baj. A másodperc tört része alatt lehajtott a sztrádáról és árokba hajtott, majd orral a földbe fúródott az autó. Nem véletlenül látunk az autópályák mellett fáradtságra figyelmeztető táblákat: Ha fáradt, álljon meg! Egy benzinkútnál 15 percnyi szusszanással újabb 1-2 órára feltölthetjük magunkat. Nem érdemes spórolni a pihenéssel, mert nagy baj lehet belőle.

Elaludt a volánnál

Vasárnap dél körül az M7-es autópálya Fejér vármegyei szakaszán egy horvát rendszámú Hyundai i20 haladt Budapest felé. Pázmánd térségében, a 38-as kilométerszelvényben azonban az autót vezető horvát állampolgárságú férfi elaludt a volán mögött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durván becsapódott az árokba a Hunday

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Földbe fúródott 

A Hyundai jobbra lehaladt az úttestről, az árokba hajtott, majd orral a földbe fúródott. A sofőrnek nagy szerencséje volt, hogy a Hyundai eközben nem ütközött egy fának sem, így ő saját erejéből ki tudott mászni a roncsból, nem szenvedett sérülést. 

Bozótosban az autó

Darus emelőre is szükség volt

A helyszínre a székesfehérvári hivatásos és a pázmándi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, majd segítettek a műszaki mentésben. A Hyundait végül darus autómentővel emelték ki szorult helyzetéből. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fejtetőn állt meg az autó

Keményen dolgozik a mentőcsapat

Szálításra kész a roncs

Képek forrása: Gémesi Autómentő