Meglepni valakit a születésnapja alkalmából nem a legegyszerűbb feladat, mivel mégsem állhatunk oda az ünnepelt elé egy tusfürdőcsomaggal vagy egy alkoholos itallal, különösen akkor nem, ha egy hozzánk közel álló személyről van szó.

Valami sokkal személyesebbet szeretnénk adni, valami olyan dolgot, ami nemcsak, hogy megérinti a megajándékozni kívánt személyt, hanem kortól függetlenül még hosszú távon is örülne neki. A Namely.hu-nál kapható egyedi fényképes hold lámpa segítségével mindez abszolút lehetséges.

Hogy mi az a holdlámpa?

A webáruház az általunk feltöltött fényképet felhasználva, 3D nyomtatással, biokompatibilis PLA anyagból kinyomtat egy lámpát, amelyen lekapcsolt állapotban a kép szinte egyáltalán nem látható, csakis akkor rajzolódik ki, ha felkapcsolásra került.

Egy ilyen egyedi fényképes ajándéknak a barátaink, a szerelmünk és a szüleink is egyaránt örülnek, a nagyszülők számára pedig igazi kincsnek számít majd. Ők ugyanis örömmel nézegetik az otthonukban kitett fotókat a szeretteikről, különösen akkor, ha a cuki unokájuk látható rajta.

Bárki számára elérhető

Mivel manapság már az okostelefonok kamerájával is viszonylag jó minőségű fényképek készülnek, így a legtöbb esetben azok is felhasználhatók egy egyedi holdlámpa legyártatásához, ami ezernyi emléket és sztorit juttat annak az eszébe annak, aki ezt az ajándékot kapja majd.

Az enteriőr szerves része lesz

A lámpa egy olyan berendezési tárgy, amelyre garantáltan mindenkinek szüksége van, ráadásul az egyedi holdlámpa még olyan stílusban is készül, hogy képes bármilyen enteriőr szerves részévé válni, legyen az klasszikus vagy modern stílusú.

Jó emlékeket őriz

Ha egy olyan fényképre esik a választásunk, amely a közös nyaraláson, esküvőn vagy más családi alkalmon készült, akkor az a megajándékozott személy számára igazán nagy értékkel bír majd, hiszen a legtöbb esetben a családtagoknak csupán időnként van lehetőségük látni egymást.

További érvek a holdlámpa mellett

Bár véleményünk szerint már a fentebb említett dolgok is igazán nyomós érvnek számítanak a holdlámpa mellett, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ha két, hozzánk közel álló személyt is ezzel lepnénk meg, akkor sem tűnnénk sablonosnak. Mindegyiküknek ugyanis más és más képpel készült változattal tudunk majd kedveskedni a születésnapjuk alkalmából.

Egyedi holdlámpát vásárolnál?

Keresd fel a Namely.hu webáruházat, és rendeld meg még ma az egyedi fényképpel ellátott holdlámpákat a kínálatukból, amely, ha minden jól megy, akkor négy-öt napon belül már nálad is lesz!

Arra viszont figyelj hogy a lámpa fényképének minősége nagyban függ az általad feltöltött fénykép minőségétől, ezért lehetőség szerint próbáld meg a lehető legjobb és legmagasabb felbontású fényképet feltölteni!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a neves-ekszer.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.