Súlyosan megsérült egy munkás favágás közben Budakeszin csütörtökön. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Közben Csepelen megkéseltek egy nőt egy helyi járatú buszon.

Rádőlt egy fa egy munkásra

Csütörtök dél körül Budakeszin, fakitermelés közben megsérült egy munkás.  A favágó sérülései olyan súlyosak, hogy mentőhelikopter érkezett a helyszínre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Az eset a Virágvölgy utcában történt

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az óvoda udvarán szállt le a helikopter

A Budakeszi Közérdek Facebook csoportban azt írják, legalább 15-20 percig körözött a mentihelikopter, míg le tudott szállni. Végül a Szivárvány Óvoda udvarán ért földet.

Kórházba vitték a munkást

A sérült munkást végül egy mentőautóval szállították kórházba.

Ez is érdekelhet

Kormányinfó: Március 15-ig meghosszabbította a kijárási tilalmat, nem lesznek közterületi oltópontok

Megkéseltek egy nőt

A Blikk információi szerint megkéseltek egy nőt Csepelen, a 151-es buszon. A lap úgy tudja, az elkövető férfi egy vita után megvágta a nő arcát, mert SZFE-s maszkot viselt.

A rendőrség megerősítette a támadást

Telex megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság ugyan az SZFE-s maszkra nem tért ki, a támadást megerősítették. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta a rendőrség

„2021. február 25-én 7 óra 40 perc körül Budapest XXI kerületében, a Szent Imre téren várakozó 151-es buszon szóváltást követően egy férfi – feltehetőleg késsel – megsebezte egy nő arcát. A megsérült utast a mentők kórházba vitték, aki az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövető a helyszínről elmenekült” – tájékoztatták a portált. A férfi felkutatására nyomozócsoportot állítottak fel.

Kiemelt kép: illusztráció