Megsérült és kigyulladt egy felújítás alatt álló lakás gázvezetéke hétfőn napközben az 5. kerületi Sas utcában. Az előszobában mindent beterített a gázcsőből előtörő láng, a tűzoltók is ritkán látnak ilyent. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Fáklyaként égett

Kigyulladt egy felújítás alatt álló lakás gázvezetéke hétfőn napközben az 5. kerületi Sas utcában. A vezetékből kiömlő gáz fáklyaégéssel égett.

A tűzoltók is meglepődtek

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elszorították a vezetéket

A kiérkező tűzoltók a tüzet eloltották és a gázművek kiérkezéséig elszorították a vezetéket. A ház lakói nem voltak életveszélyben.

Több tűzoltóautó érkezett a helyszínre

Nagy lángokkal égett

A katasztrófavédelem videóján jól látszik, hogy meglehetősen nagy lángokkal égett a csőből kiszabadult gáz.

Elvághatták a csövet

A baleset vélhetően úgy történhetett, hogy flexel elvághatták véletlenül a gázvezetéket, a kiömlő gázt pedig begyújtotta a vágás okozta szikra.

Rengeteg víz kellett az oltáshoz

Eláztatták a lakást

A felújítást vélhetően elölről kell kezdeni, mert a tűzoltók alaposan eláztatták a lakást, vélhetően az alatt alakónak is mestert kell majd hívnia a beázás miatt.

Itt a katasztrófavédelem videója

Fotók forrása: Katasztrófavédelem, Kiemelt kép: BPKmontázs