Nagy dugót okozó baleset történt kedden reggel az M1-es autópálya és az M0-ás találkozásánál, egy kamion átszakította a szalagkorlátot. Nem sokkal később Csepelen egy autó házfalnak csapódott, eltört a gázcső, szivárgás alakult ki. Vácon közben egy furgon gyulladt ki.

Átszakította a korlátot

Kedd reggel már jelentős torlódás alakult ki az M1-es autópálya biatorbágyi szakaszán, mert az M0-ás kereszteződésénél egy kamion átszakította a védőkorlátot.

Sok tűzoltó és rendőrautó volt az M1-M0 kereszteződésénél

Forrás: Facebook/Balesetinfo/Dencsi Krisztián

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Háznak csapódott egy autó

Csepelen reggel 8 óra előtt egy családi ház sarkának ütközött egy gépkocsi a Vágóhíd utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán.

Eltört egy gázcsövet

A jármű egy gázcsövet is eltört a baleset következtében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, és megszüntették a gázszivárgást. Az egységek a gázszolgáltató szakembereit várták.

Tűzoltók dolgoznak a műszaki mentésnél

Nem adott elsőbbséget

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja a Volkswagen a Vágóhíd utcán ment a Táncsics Mihály utca felől a Duna irányába és nem adta meg az elsőbbséget a Bajcsy-Zsilinszky úton érkező Nissan Qashqainak.

Az ütközés erejétől a ház felé indult az autó

Az ütközés kitérítette a Nissant a haladási irányából és nekicsapódott a Vágóhíd u. 24. számú ház sarkának, ahol eltörte a gázcsövet.

Lezárták a környéket

Szerencsére senkit sem kellett kiköltöztetni a házból, mert az épület nem károsodott annyira, de a gáz szivárgott, le kellett zárni egy időre a környéket.

Feszült állapotban a sofőr

A Volkswagen sofőrje feszült lelkiállapotban járkál a baleset helyszínén, úgy tudjuk, a Nissan sofőrjét a mentők kórházba szállították.

Kigyulladt egy autó Vácon

Kedden reggel kigyulladt egy autó Vácon a Bácska utcában, a hivatásos tűzoltók eloltották a langokat.

Kiemelt kép: A csepeli balesetnél készült helyszíni felvétel – Fotó: Gombkötő Krisztián