Valósággal feltépte a villamos oldalát egy lengyel kamion, amikor összeütköztek szerda délelőtt a 10. kerületben. Az ülések is kiszakadtak a helyükről nagy volt a felfordulás a környéken.

Észrevette, hogy baj van

Lengyel kamion kanyarodott a 10 kerületben a Vaspálya utcáról a Liget tér felé, amikor észlelte, hogy a magasságkorlatozó alatt nem fog átférni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a villamos

Mögé ért a villamos

Megállt és megpróbált visszatolatni, csakhogy eközben mögé ért a Blaha Lujza tér felé haladó 62A villamos.

Feltépte a villamos oldalát

A szerelvény nekiütközött a kamion bal sarkának, amely szabályszerűen feltépte a villamos jobb oldalát. A villamos azon a részén lévő ülések kiszakadtak a helyükből, szerencsére ott nem ültek utasok. Személyi sérülés nem történt.

Széthasadt a villamos oldala

Nincs előjelző tábla

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál helyszíni tudósítója úgy tudja, a Vaspálya utca felől nincs előjelző tábla a magasságra vonatkozóan, ezért már csak akkor vette észre a kamion sofőrje, hogy nem fog átférni, amikor rákanyarodott a vasúti felüljáró felé vezető útpályára.

Ez a balesetet okozó kamion

Teljesen lezárták az út egyik oldalát

A műszaki mentést a BKV szakemberei csörlővel és flexszel végezték, addig teljesen lezárták a Kőrösi Csoma Sándor út centrum felé vezető oldalát. A villamos azóta már el is tudta hagyni a helyszínt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián