Esküvők, céges rendezvények, karácsony és születésnap. Első ránézésre nincs bennük sok közös, talán csak annyi, hogy több tucat embert kell lefoglalni valamivel, ami egyre nehezebb feladatnak tűnik. A mai világban a technológia senkit nem hagy nyugodni, úgyhogy a meghitt vacsoráknál is előkerülnek a telefonok, a játékok és az applikációk. Ha azonban mi szervezünk valamilyen rendezvényt, akkor joggal várjuk el, hogy az emberek a valódi világban is jól érezzék magukat.

Készüljünk az esküvőre

Az esküvői fotósarok rengeteg lehetőséget tartogat, ami az összes vendéget érinti. Tény, hogy ez a nap csak a vőlegényről és a menyasszonyról szól, azonban egyik vendég sem szeret unatkozni. Az első órákban maga a ceremónia zajlik, de utána a közös ebédnél már elvárják a programokat. Minél több interaktív és vicces pillanattal készülünk, annál jobban érzi magukat a vendégsereg. Ha azonban ennél többre vágyunk, akkor jöhet a fotóbox bevetése. Innentől kezdve nemcsak a jól beállított képek maradnak meg, hanem az év legviccesebb szelfijei is.

A fotógép lényege, hogy egy adott sablonra több kép is kerül, a kész montázst pedig mindenki hazaviheti. A fotósarok esküvőre több órás izgalmat tartogat, amiből senki sem akar kimaradni. A legjobb, hogy nem egyedül állunk egy ismeretlen fotós előtt, hanem vicces kellékeket aggatunk magunkra, és csapatostól pózolunk az előre kialakított háttér előtt. Ha pedig az ifjú párra is gondolunk, akkor a kész képeket egy albumba ragasztjuk bele, amit évek múlásával is fel lehet lapozni.

Selfiegép céges rendezvényre

Miközben esküvőre önszántából megy az ember, sok céges rendezvény feszélyezve telik, ahol az ember nagyon figyel a megjelenésére, a viselkedésére és az elhangzott programokra. Ha szeretnénk egy kicsit oldani a hangulaton, akkor kipróbálhatjuk a selfie automata erejét, ami mágnesként hívja magához a pihenni és nevetni vágyó embereket. Képzeljük magunk elé, ahogy a nyakkendőben és öltönyben megjelent üzletemberek pápaszemmel és krumpliorral vigyorognak. Ugye, hogy megér egy képet?

A selfie gép könnyen és gyorsan használható, csak elé kell állnunk, és már kész is a mű. Külön élmény, hogy a kész képet azonnal a kezünkbe vehetjük, mivel a selfie automata gondoskodik a nyomtatásról is. A cégek úgy tudják kihasználni a szelfigép erejét, hogy az előre beállított sablonokon elrejtik a cég logóját, nevét vagy éppen a színét, így minden egyes kép reklámfelületként is működik. Mi lesz, ha mind az 50 ember megosztja legalább az egyik képet valamelyik közösségi média oldalon? Még több emberhez eljut a hírünk, tehát a selfie boksz visszahozza az árát. Ha köteleznénk az embereket a fényképezésre, akkor biztosan senki sem csinálná.

Szülinap, karácsony és egyéb közös bulik

A céges rendezvények és az esküvők hivatalosabb összejövetelnek számítanak, teljesen elvárható, hogy valami extrával készüljünk. De mi van a házi, kevesebb embert tartalmazó eseményekkel? Ma már a szülinapot és a karácsonyt is feldobhatjuk a fotóbox segítségével, ráadásul az adott kellékeket is a hangulatnak megfelelően tudjuk kiválogatni. A téli hónapokban nem muszáj virágkoszorút a nyakunkba akasztani, ehelyett használhatunk rénszarvasagancsot, manósapkát és egyéb karácsonyi kellékeket.

A selfie gép bérléshez sok kellék jár, de saját magunk is készíthetünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a felhasználók odáig vannak az ötletes feliratokért, amihez csak egy színes karton és pár hurkapálcika fog kelleni. Innentől kezdve mindenki olyan feliratot választ, amit a legviccesebbnek tart, miközben megállás nélkül születnek az új fényképek.

Teljeskörű fotósarok szolgáltatást a SelfiePARTY csapatától egyszerűen lehet rendelni az alábbi linken: https://www.selfieparty.hu

Jól hangzik, de mennyibe kerül?

Ez egy olyan kérdés, ami nagyon gyakran elhangzik. A selfie gép bérlésnél óradíjat számolnak fel, ami a vendégek számától szokott függeni. Ha több órában gondolkodunk, akkor könnyedén elérjük a százezres költséget, cserébe azonban mindenki jól fogja érezni magát, kézhez kapja a fényképeket, és még albumunk is lesz a vidám napról. Ha pedig több ember dobja össze a fotóbox árát, akkor észre sem fogjuk venni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!