Leugrott az Operaház művésze egy budapesti hídról péntek éjjel. A helyszínre riasztott mentőegység a férfit súlyos-életveszélyes állapotban vitte kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eset a Margit hídon történt, rendőri intézkedés nem volt, és vizsgálatot sem indítottak az ügyben.

Leugrott az egyik hídról

Leugrott az Operaház művésze egy budapesti hídról péntek éjjel. Az Index információi szerint a Magyar Állami Operaház egyik balettáncosa vetette a folyóba magát. Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatott, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy férfit súlyos-életveszélyes állapotban vittek kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Tartsák tiszteletben a magánéletét”

A Magyar Állami Operaház kommunikációs osztálya az Index megkeresésére csupán annyit közölt: a Magyar Állami Operaház kéri a sajtó minden képviselőjét, hogy tartsák tiszteletben kollégáik magánéletét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem indítottak vizsgálatot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az Indexszel közölte, az eset a Margit hídon történt, rendőri intézkedés nem volt, és vizsgálatot sem indítottak az ügyben.

Sokkoló hír

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy sokkolta a hazai celebvilágot egy 56 éves, milliárdos galériatulajdonos halála. G. Zoltán holttestét néhány napja találták meg a Dunában. A feltevések szerint a férfi öngyilkos lett, barátai és ismerősei azonban nem tudják elhinni, ami történt. Elképzelhető, hogy a tehetős vállalkozónak üzleti problémái lehettek, azt viszont nehezen hiszik, hogy önszántából a folyóba vetette volna magát. 

Nem értik, mi történt

Az 56 éves férfi tragédiája előtt értetlenül állnak az ismerősök. G. Zoltán képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

Luxus élet

Követői láthatták: luxus élete volt. Luxuskocsik, hajók, VIP-bulik, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok. A férfi korábban a Balatonnál az édesanyjával élt együtt, később felköltözött Budapestre. Lakásának értéke a Blikk becslése szerint 110 millió forint körül lehet, az ország egyik legdrágább utcájában, a Bazilika közvetlen közelében található.

Magába fordult

Lapinformációk szerint a fővárosi éjszakai élet népszerű alakja élete utolsó időszakában komorabbá, magába fordulóbbá vált. „Most minden nagyon ellenem esküdött” – fogalmazott halála előtt három nappal egy barátjának.

Megtalálták az autóját a Margit hídnál

Zoltán nagyon szerette édesanyját, ő volt az egyetlen közeli hozzátartozója. Pár évvel ezelőtti halálakor depresszióba is esett. Ebből azonban talpra állt és előszeretettel kereste a csinos hölgyek társaságát. Alvilági üzletekről, komoly konfliktusokról azonban egyetlen, általunk ismert barátja sem tudott. A lap úgy tudja, a tragédia után Range Roverét megtalálták a Margit híd pesti hidfőjénél.

„Sosem ugrott volna a koszos Dunába”

„Biztos vagyok benne, hogy sosem követett volna el öngyilkosságot. Nagyon jó ember volt Zoltán, mindenkinek segített. Rendkívül igényes volt, imádta a ruháit, véleményem szerint sosem ugrott volna a koszos Dunába. Egyébként tudott úszni, Balatonon nőtt fel, heti szinten járt úszni, edzeni. Kizárt, hogy ez legyen az igazság, mint amit közöltek róla” – nyilatkozta a Blikknek Zoltán egyik modell-ismerőse. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció