Site icon BudaPestkörnyéke.hu

Gyalogost gázoltak Budakeszin

A képek tanúsága szerint egy gyalogátkelőhely közelében ütöttek el egy ember Budakeszin csütörtök kora délután

A rendőrség és a mentő is a helyszínen

A Budakeszi Hírmondó facebook oldalának híre szerint a Fő utca és a Temető utca kereszteződésében, egy gyalogátkelőhely közelében történt a baleset. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Képek a balesetről

Ráadásul egy lámpás gyalogátkelőhely volt

A képeken az is jól látszik, hogy az átkelőhely előtt lámpák védik a forgalmat. Azt egyelőre nem tudjuk, ki hibázott és mi történt pontosan a baleset előtt, de a mentők is kivonultak a helyszínre, akik a földön ápolták az áldozatot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Legutóbb egy vaddisznó miatt kapta fel a fejét minden Budakeszi lakos

Március végén egy kerti medencébe esett egy vaddisznó, és saját erejéből nem tudott kimászni onnan szombat reggel Budakeszin. A bajba jutott állatnak a helyi önkéntes tűzoltók próbáltak segíteni.

A neves helyi fotós javára is gyűjtöttek a helyiek

Hosszú ideig tartott az adománygyűjtés az elmúlt év végén elhunyt Móricz-Sabján Simon fotográfus családja számára. A budakeszi családapát tragikus baleset érte. Felesége és négy gyermeke gyászolja, akiknek minden segítség jól jön.

Februárban egy gyereket sodortak el

Ahogy a budapestkornyeke.hu is megírta, februárban egy tizenéves kisfiút sodort el a Domb utca alsó szakaszán egy autós. A helyiek szerint egyáltalán nem meglepő, ami történt, mert ezen a szakaszon minden gyalogos veszélyben van.

Eszméleténél volt

A sérült eszméleténél volt, nem sokkal a történtek után érkezett meg a mentő, és nem sokkal utána a rendőrök is kiértek.

Átszaladt az úton

Egy szemtanú elmondása szerint a kisfiú szaladt át az úton, így sodorta el a Nagyszénászug felől érkező autós. A vizsgálat deríti majd ki, hogy a megengedettnél gyorsabban hajtott-e a 30km/órás övezetben.

Kórházba vitték

A mentő elszállította a sérültet, a forgalmi akadály pedig nem sokkal később megszűnt a Domb utcán.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Facebook/Budakeszi Hírmondó

Exit mobile version