Egy tizenéves kisfiút sodort el a Domb utca alsó szakaszán egy autós. A helyiek szerint egyáltalán nem meglepő, ami történt, mert ezen a szakaszon minden gyalogos veszélyben van.

Eszméleténél volt

A sérült eszméleténél volt, nem sokkal a történtek után érkezett meg a mentő, és nem sokkal utána a rendőrök is kiértek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Átszaladt az úton

Egy szemtanú elmondása szerint a kisfiú szaladt át az úton, így sodorta el a Nagyszénászug felől érkező autós. A vizsgálat deríti majd ki, hogy a megengedettnél gyorsabban hajtott-e a 30km/órás övezetben.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Kórházba vitték

A mentő elszállította a sérültet, a forgalmi akadály pedig nem sokkal később megszűnt a Domb utcán.

Az úttesten történt a baleset

A baleset nem az út melletti padkán, hanem az úttesten történt, az úton átszaladó kisfiút sodorta el az autó – emelte ki a Budakeszi Hírmondó.

Torlódás alakult ki a helyszínen

Fotó: Budakeszi Hírmondó

Veszélyes ez az útszakasz a gyalogosok számára

Fotó: Budakeszi Hírmondó

Normális út a cél

„A lakosság növekedésével nem tartott lépést az infrastruktúra fejlesztése itt sem. Már régen egy normális útnak, járdának és bicikliútnak kellene ott lennie. Gyalogosan baromi veszélyes ott közlekedni” – írta egy hozzászóló az eset kapcsán.

„Mi kell még a változáshoz?”

„Nem tudom mi kell még ahhoz, hogy végre ez a szakasz a gyalogosok számára is biztonságosan járható legyen” – tette hozzá egy másik kommentelő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Budakeszi Hírmondó.