A rendőrség megtalálta annak az újpesti luxusautó-kereskedő férfinak a holtesttét, aki a napokban tűnt el. Az áldozatot péntek reggel kihantolták, megkezdték a szemlét és a soron kívüli boncolást.

A férfi maradványait Szentendre külterületén egy erdős részen területen találták meg, a 24.hu információi szerint a holtestet elásták.

A rendőrség közölte, a 47 éves férfit megfojtották, holttestét Szentendre külterületén rejtették el egy gödörben. Az áldozatot péntek reggel kihantolták, megkezdték a szemlét és a soron kívüli boncolást.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség honlapján az áll, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 6-án eltűnés miatt indult körözési eljárás, amellyel kapcsolatosan a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt május 8-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók azonosítottak három férfit, akiket 2019. május 23-án emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A két budapesti és az egy szentendrei férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás – írja a Police.hu.

A rendőrség szerint az eddigi információk alapján az újpesti emberölési ügy nem hozható kapcsoltba azzal a maglódi luxusautó-kereskedő eltűnésével, amelyről korábban a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál is beszámolt és amit alább, videó alatt lehet elolvasni.

Rejtélyes eltűnés a pesti agglomerációban: Milliókkal a zsebében járkált a vállalkozó

Kiemelt kép: illusztráció