Halálos baleset történt az M5-ös autópályán. Egy közutas autónak hajtott egy másik jármű, a személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt. Többen súlyosan megsérültek.

Súlyos baleset az M5-ösön

Kisteherautóba hajtott egy személyautó az M5-ös autópálya 44-es kilométerszelvényénél, az újhartyáni lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Itt történt a baleset

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Álló autónak ütközött

Egy személygépkocsi haladt ma reggel az M5 autópályán Budapest felé, amikor 7 óra 50 perc körül Újhartyán térségében – egyelőre tisztázatlan okból – nekiütközött egy ott zajló munkálatok miatti terelést előjelző, álló járműnek – írja a police.hu.

Meghalt egy ember

Az ütközés következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

Mentőhelikopter a helyszínen

A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdték meg két utas kiszabadítását. A társhatóságok mellett mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

A sérültekhez érkezett a mentőhelikopter

Helyszíni felvétel – Forrás: Furgonosok/Facebook

Elterelik a forgalmat

A forgalmat megállították, torlódás van. Aki teheti, már korábban, Örkénynél az 5-ös főút felé kerülhet. Újhartyánnál már vissza lehet térni a pályára – írja az utinform.hu.

Beállt a környék

Közben egy sávon megindult a forgalom, az arra közlekedők azt írják, még mindig érdemes kerülni, mert legalább 40-45 perc plusz menetidővel kell számolni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Baleset az M0-áson

Közben az M0-s autóút déli részén, az M7-es csatlakozásánál a 3-as km-nél felborult egy autó. 

Baleset az M7-esen

Az M7-es autópályán, a Balaton felé a Velencei pihenőhelynél pedig egy autó a védőkorlátnak csapódott. A 45-ös km-nél lévő kijáratnál útszűkület van érvényben, de a főpálya forgalma zavartalan.

Kiemelt kép: az MTI helyszíni felvétel – Fotó: Mihádák Zoltán, belső képek forrása: Furgonos csoport/Facebook