Újabb autósokkal bővül az „Idióták Budapest környékén” című rovatunk. Két AMG Mercedes vezetője úgy döntött, hogy versenyezni fognak a Megyeri hídon. A leállósávon előzött, majdnem belahajtott egy szabályosan közlekedő autóba, amelyben egy teljes család ült.

Két Mercis a munka ünnepén, május elsején élte ki magát a Megyeri hídon. A Budapestiautósok.hu egyik olvasója készítette az alábbi felvételt és ő írta a következő sorokat:

„Hazafelé az M0-son, a Megyeri hídon belefutottunk egy AMG versenybe… Szerencsére viszonylag sokat nézek hátra, így sikerült elkerülni, hogy a jobbról érkező kinyírja a komplett családomat, mert időben elhúztam balra a kormányt, különben egyértelműen nekünk jön. Örülök, hogy nem épp a lányaimat kell kivagdosni az autóból! Ja, én 90-95-tel mentem, nem tudom, mennyivel jöttek a többiek”- írta a videó készítője.

A törvények szerint egy ilyen videófelvétel alapján is elrendelhet nyomozást a rendőrség. Ha megállapítják a szabálytalanságot, megbírságolják a Mercedesek vezetőjét.

Kiemelt kép: részlet a videóból


Nézd meg a címlapunkat, sok érdekességet találsz ott is! Klikkelj ide!

A BudaPestkörnyéke.hu a főváros agglomerációjának napról-napra népszerűbb hírportálja. Ha te is elsőként szeretnél értesülni a legérdekesebb hírekről, eseményekről, lájkold az oldalunkat a Facebookon.

Köszönjük, hogy most is minket olvasol!