Gyalogost gázolt el egy kamion a 21. kerületben, Csepelen. A drámai baleset kivédhetetlen volt, mert a férfi váratlanul ment át az úton. A közelben nincs gyalogátkelőhely, így a kamionsofőr nem is számíthatott rá. A szerencsétlenül járt férfi azonnal meghalt.

Tempósan jött a kamion

A baleset Csepelen a Teller Ede úton történt csütörtökön 16 óra körül. Egy fehér kamion elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Több rendőrautó állja el a forgalmat

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Egy fal takarásából lépett elő

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, hogy a baleset úgy történt, hogy az elgázolt férfi egy kereszteződésnél, egy fal takarásából lépett ki az útra.

Nincs gyalogátkelőhely a baleset helyszínén

Mivel a környéken nincs zebra, így a kamionos nem is számíthatott arra, hogy valaki át akar menni előtte az úton.

Sátrat húztak a holttest köré

A felvételeinken jól látszik, hogy a helyszínelők sátrat húztak a szerencsétlenül járt férfi holtteste köré, ugyanakkor az is látszik, hogy a kamionnak gyakorlatilag semmi baja sem történt.

Dolgoznak a helyszínelők

Lepattant a kamionról

Tudósítónk úgy hallotta, hogy a balesetkor a kamion normális sebességgel haladt, a férfi gyakorlatilag a semmiből lépett elé, az ütközés olyan erős volt, hogy a gyalogos teste valósággal lepattant a kamion elejéről, azonnal meghalt.

A kamionnak szinte semmi baja nem történt

Forgalomkorlátozás volt a helyszínen

A helyszínelés ideje alatt a forgalom a fővárosba vezetőirányba egy sávon, a befelé vezető irányba két sávon haladhat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián