Órákon át feküdt holtan az autójában az a férfi, aki halálos balesetet szenvedett, miután születésnapjáról hazaindult.

Dühösen indult útnak

Lapinformációk szerint a 30 éves férfi éppen a születésnapját ünnepelte a tragédia napján, így alkoholt fogyasztott, ám végül dühösen indult útnak autójával, miután összeveszett a barátnőjével. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kisodródott, fának csapódott

Fehérvárcsurgónál aztán megcsúszott, majd a járművével lesodródott az útról, és egy fának csapódott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal meghalt

A balesetben azonnal életét vesztette, az autója pedig csúnyán összetört, így testét csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsok közül, feszítővágó segítségével.

Csak reggel vették észre

A baleset éjszaka történt, azonban a roncsokra csak több órával később, reggel figyeltek fel az arra járó autósok, derült ki a nyek riportjából.

Levágták az ajtókat

A székesfehérvári, a bodajki és fehérvárcsurgói tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével, az autó ajtajait és tetejét levágták és így tudták kiszabadítani az elhunytat. A halálos kimenetelű balesetet részleteit a rendőrség vizsgálja.

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy két autó ütközött vasárnapra virradóra a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette

Letarolta a kerítést is

Egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe. A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is.

Középkorú az áldozat

Az egyik autóban egy középkorú férfi utazott. A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Csabi.

Tragédia ugyanitt

Ahogy arról szintén beszámoltunk, egy héttel ezelőtt ugyancsak szörnyű tragédia történt a Baranya megyei Szentlőrincnél. Egy egyenes szakaszon frontálisan ütközött két autó, mindkét sofőr meghalt. Az egyik autóban ülő utas is életét veszítette, fiatalok voltak az áldozatok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: szinte semmi nem maradt a Renault-ból. Fotó. Mórmost.hu