Az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében, a terelt szakaszon egy kamion nekiütközött egy álló munkagépnek. A sávot a 21-es km-nél lezárták, a 27-es km-nél a herceghalmi csomópontnál kiterelik a járműveket a pályáról.

A reggeli erős forgalom miatt az autópályán és az 1-es főúton is óriási a torlódás. Az 1-es főúton már Herceghalomtól Biatorbágyig áll a kocsisor, legalább 1 órával hosszabb a menetidő.

Az autópályán, a 31-es km-nél az ellenkező oldal belső sávjára átterelt járművek egyelőre korlátozás nélkül haladhatnak Budapest felé, ezért a személyautóval utazók a 31-es km-nél maradjanak a belső sávon, így megússzák a kiterelést.

A Herceghalom felől érkezők jobban járnak, ha Sóskút felé indulnak el és Tárnoknál, az M7-es autópálya irányából próbálnak bejutni a fővárosba.

Biatorbágyi olvasóinktól úgy tudjuk, hogy reggel 8 óra körül már az 1-es út is elveszett. Rengeteg autót tereltek le a sztrádáról, gyakorlatilag ezen az útvonalon kedd reggel nem lehet bejutni a fővárosba.

Az 51-es főúton Dunaharaszti után, a 21-es km-nél kamion személyautóval karambolozott. Egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom. 

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es autópálya felé lelassult  közlekedés,  Szigetszentmiklóstól  Dunaharasztiig araszol a forgalom, 10-15 perccel hosszabb a menetidő.

 Az erős reggeli forgalom miatt lassú az előrejutás a főváros irányába: a 10-es főúton az ürömi körforgalom előtt és a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között.

Kiemelt kép: illusztráció