Hihetetlen fogyáson ment keresztül Dunakeszi alpolgármestere, aki 2020-ban csaknem 50 kilótól szabadult meg alig 8 hónap alatt. Sipos Dávid fotót is posztolt a fogyásáról a közösségi médiában, amely pozitív példaként állhat előttünk mindannyiunk számára.

47 kiló mínusz

Dunakeszi alpolgármestere, Sipos Dávid 2020 végén 47 kilós fogyást hozott össze, ami kapcsán meg is osztott egy brutális fényképet a közösségi oldalán – vette észre a Dunakeszipost.

Íme a hihetetlen fogyásról készült fotó:

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

2020 áprilisa mindent megváltoztatott

Az alpolgármester tavaly áprilisban vágott neki a testformálásnak. A dunakeszipost.hu interjút készített Sipossal, amelyben az alpolgármester elmondta, hogy főleg egészségi okokból döntött úgy, hogy változtat.

Nem akart kockáztatni

Az alpolgármester a vele készített interjúban elmondja, hogy számára a túlsúly komoly rizikófaktort jelentett, főleg a koronavírus-járvány vonatkozásában, ezért a kockáztatás helyett inkább komolyan vette a vírust és saját agát is.

Ez is érdekelhet

Megszerette az edzést

Sipos Dávid ugyan az egészségvédelem miatt kezdett neki az edzésnek és a fogyásnak, azonban mára már minden nap eljár edzeni egyéni edzés keretén belül. A politikus január 1-jén sem volt rest, és aznap is elment edzeni.

Ez is érdekelhet

A koronavírus elleni védekezésben is kivette a szerepét

Sipos Dávid elmondta, hogy a városnak sikerült összefognia a járvány csillapítása érdekében. Az alpolgármester közreműködött egy másokat segítő csoport létrehozásában, ahová tucatjával jelentkeztek az önkéntesek. A politikus büszke a közösségére.

Le kellett mondaniuk a keszis programokat

A koronavírus-járvány miatt a dunakeszis programokat – például Viadal, Feszt, Futakeszi – le kellett mondania Sipos Dávidnak, ami fájt neki, de bízik benne, hogy a előadók a járvány végeztével is el fognak menni hozzájuk, és a jövőben mindannyian együtt ünnepelhetnek.

Kiemelt kép: Sipos Dávid nagy fogyása – Forrás: dunakeszipost.hu