Szex közben lett rosszul egy 50 éves férfi, felesége zokogva hívta a mentőket és megkezdte férje újraélesztését. Végül a mentők szállították kórházba a férfit.

Házastársi kötelességét teljesítette

Csaknem belehalt a házassági kötelezettségébe egy Észak-alföldi faluban élő ötven körüli férfi, írja közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Összeomlott felesége karjaiban

A férfi vérkeringése minden előzetes panasz nélkül omlott össze a felesége karjaiban, aki az első pillanatban fel sem fogta az egészen szürreális helyzetet.

Felesége hívta a mentőket

A kezdeti rémület után azonban, az asszony minden erejét összeszedte és tűpontosan követte a rutinos mentésirányító életmentő utasításait.

Megkezdte férje újraélesztését

Zokogva kezdte meg férje újraélesztését, amit a segítségére riasztott mentőegységek hamarosan átvettek és emelt szinten folytattak.

A mentőknek sikerült stabilizálni az állapotát

A mentők, több mint egy órán keresztül küzdöttek a férfi életéért a hálószoba padlóján és végül sikerült stabil állapotban kórházba szállítaniuk, ahol további gyors életmentő beavatkozásokat végeztek rajta.

Felesége életét mentette meg egy férfi

Tavaly decemberben írtunk róla, hogy egy budapesti férfi megmentette felesége életét. Az asszony erős mellkasi nyomásra panaszkodott órák óta.

Nem vett levegőt a nő

„Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, ám mielőtt az odaérhetett volna, a férfi ismét tárcsázta a segélykérőt mert a 60 év körüli nő összeesett és nem vett levegőt” – írja akkor az OMSZ Facebook oldalán.

Küzdött felesége életéért

A férfit a mentésirányító utasította, hogy mit tegyen, aki végül hősiesen küzdött szerelme életéért, amit a gyorsan kiérkező mentők még sokáig, emelt szinten folytattak.

Kiemelt kép: illusztráció